2777
2789
تو افسردگی خودمو به زور میکشوندم باشگاه و کلاس موسیقی  واقغا به زور بله من قبلا دوشیفت بودم&nb ...

بدی الان کروناست من از خانوادم و دوستام دور شدم و الان یه شهر دیگه زندگی میکنم و این افسردگی منو بدتر کرد

بدی الان کروناست من از خانوادم و دوستام دور شدم و الان یه شهر دیگه زندگی میکنم و این افسردگی منو بدت ...

بله منم 12ساله دورم از خانواده ولی این قضیه خیلی برام مهم نبوده 

افسردگی من از کودکی باهام بوده

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@nazaniiiin     @بانوی_بی_نشان    

من شاغلم عزيزم

روزا از ٧ صبح تا ٤ اداره هستم بعدشم تا ٦ وقت استراحتمه

از ٧تا ٩ شام درست ميكنم(٢ وعده درست ميكنم براي شام و ناهار روز بعد ك ببريم اداره)

و تايمي ك شامم حاضر ميشه خونه رو تميز ميكنم 

و معمولا اين بين بله همسرم كمك ميكنه چون پنجشنبه جمعه وظايف خونه كلا با همسرمه

هفته اي ٢ روز يه خانم ميومد براي تميزكاري

....

وقت مطالعه هم اكثرا شباا قبل خواب زياااد كتاب ميخونم و وقتي كه اداره هستم گاهي ١.٢ ساعت بيكار ميشم ك اونموقع هم كتاب ميخونم

((الانم ك باردارم و مرخصي زايمان هستم مدام خونه هستم كاري نميكنم در واقع جز كتاب و فيلم و گوشي))

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

موقع مهمون داشتن با وجود شاغل بودن از پا نمیفتید

نه.معمولا از تعداد افراد کمی پذیرایی می کنم.

روزهایی مهمان دعوت می کنم که تعطیل باشم.

برای مهمان خودم رو به سختی نمی اندازم( از نظر آماده کردن چند رقم غذا).

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
من شاغلم عزيزم روزا از ٧ صبح تا ٤ اداره هستم بعدشم تا ٦ وقت استراحتمه از ٧تا ٩ شام درست ميكنم(٢ وع ...

من نمیتونم هم آشپزی کنم هم بیرون اشپزخونه کار کنم مگر موقع برنج دم گذاشتن یا پختن غذا و یه کمی تو کار خونه کندم الان از چندسال قبلم خیلی بهتر شدم ولی هنوزم حس میکنم کندم شاید یه درجه کوچیک وسواس دارم به خاطر اونه

من نمیتونم هم آشپزی کنم هم بیرون اشپزخونه کار کنم مگر موقع برنج دم گذاشتن یا پختن غذا و یه کمی تو کا ...

شايد علاقه اي نداره

من از كار خونه واقعا بيزارم ولي در صورتي كه كار ٢٤ ساعتم همين باشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شايد علاقه اي نداره من از كار خونه واقعا بيزارم ولي در صورتي كه كار ٢٤ ساعتم همين باشه

نه بیزار نیستم نیستم ولی وقتی تو اَشپزخونه ام کارهای اونجا و آشپزی رو انجام میدم تموم شد میام کارهای هال و خوابهارو انجام میدم

من واقعا میفهمم چون افسرده ام حال و جوصله کار ندارم ولی شروع کنم تا تهش میرم 

نه بیزار نیستم نیستم ولی وقتی تو اَشپزخونه ام کارهای اونجا و آشپزی رو انجام میدم تموم شد میام کارهای ...

شاغلي عزيزم؟

يا خانه داري؟

امروز یک چیزی یاد گرفتنشان

آیا شما حاضرید برای شخصی که نمیشناسید هیچ ستمی ندارید 20میلیون کارت به کارت کنید یا هر روز چند ساعت وقت بگذارید؟

قطعا نه

اگر خود فرداتون رو نشناسید و باهاش غریبه باشید قطعا حاضر نیستید امروز براش کاری کنید مثلا سلامتی بیشتر...علم بیشتر.....روحیه بهتر و.....

یک نامه از خودتون در 10سال آینده بنویسید برای خود امروزتون و تمام لحاظ های خودتون رو توصیف کنید و ازش قدردانی کنید که باعث شده شما به اونجا برسید

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
شاغلي عزيزم؟ يا خانه داري؟

قبلا شاغل بودم دو ساله خانه دارم ولی مثلا ۶ ماه پیش زبان میخوندم کتاب میخونم بورس یاد میگیرم یه پروژه ای برای یه موسسه دولتی دارپ هرچند شهرستان پارتی میخواد و تا حالا تتیجه نداده ولی روش کار میکنم تا زمان برگزاری شورای بررسی طرح تحقیقاتیم.... دیگه تهران نیستم دو ساله شهرستانم متاسفانه

قبلا شاغل بودم دو ساله خانه دارم ولی مثلا ۶ ماه پیش زبان میخوندم کتاب میخونم بورس یاد میگیرم یه پروژ ...

خوودتو بجز كار خونه مشغول چيزاي ديگه هم بكن 

فكر كنم براي همينه بي ميل شدي

خوودتو بجز كار خونه مشغول چيزاي ديگه هم بكن  فكر كنم براي همينه بي ميل شدي

الان مشکلم اینه به کار خونه و کارهای دیگم نمیرسم برنامه ریزیم مشکل داره نمیدونم قبلا چه طور بودم یادم نمیاد واقعا دوست دارم به همه کارام برسم بدون از پا افتادن وقت کم میارم 

الان مشکلم اینه به کار خونه و کارهای دیگم نمیرسم برنامه ریزیم مشکل داره نمیدونم قبلا چه طور بودم یاد ...

پر انرژي ك باشي ميتوني عزيزم 

من خودم الان چندماهي ك مرخصيم جووري افسرده شدمم كه حتي حوصله خودمم ندارم ديگه

ولي وقتي چنتا كار براي انجام دادن داشتم حالم خوب بود

پر انرژي ك باشي ميتوني عزيزم  من خودم الان چندماهي ك مرخصيم جووري افسرده شدمم كه حتي حوصله خود ...

راست میگیا دقیقا زدی به هدف 👍حالا از بعد عید پیش مشاور برم ببینم بهتر میشه ببخش خیلی وقتتو گرفتم زیاد ریپلای کردی