2777
2789
عنوان

یه مشکل عجیب داریم ما

287 بازدید | 33 پست

بچه ها من یه خواهر دارم یه سال بزرگتره بیکاره سر کار نمیره درسم نمیخونه. بعد الان جدیدا چند ماهه نه خودش گوشت میخوره نه میزاره کسی بخوره. اگه هم مامانم غذا با گوشت بپزه قهر میکنه میره تو اتاق مامانمم واسه اینکه قهر نکنه هر چی میگه گوش میده. اداهای دیگم داره خیلی عجیب غریبه بعد گوشت لازمه ادم باید بخوره. یا نمیزاره غذا سرخ کنی تو خونه میگه بو میاد. بعدم حرفی هم میزنی میگه دست خودم نیستو مریضمو دکتر روانپزشکم نمیرمو کسی نمیتونه منو خوب کنه خلاصه اسیر شدم الانم که تعطیلاته ما هم جای خاصی نمیریم . منم سر کارم دو هفته تعطیله . بعد من امشب اعصابم خورد شد گفتم من نمیتونم گوشت نخورم مریض میشم فلان مامانمم گفت باشه درست میکنم فردا. بعد الان خواهرم به کنایه میگه  چیه دو هفته تعطیلاته فلانه یعنی منظورش این بود اومدی مزاحم شدی . اخه من تهران میرم سر کار خابگاه میمونم موندم بخدا نمیدونم به کی بگم خسته شدم

دلم فقط آرامش میخواد... 

مریض روحیه خواب حساس شده 

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت افسردگی داره 

تو که میری خابگاه 

بیچاره مامانت 

انشالله هر چه سریعتر خوب بشه

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
خواهرت افسردگی داره  تو که میری خابگاه  بیچاره مامانت  انشالله هر چه سریعتر خوب بش ...

منم اذیتم والا دوست ندارم برم خابگاه هم اینکه شهر خودمون کار نیست اگه کار باشه میرم ولی اوضاع خونه یجوریه

دلم فقط آرامش میخواد... 
منم اذیتم والا دوست ندارم برم خابگاه هم اینکه شهر خودمون کار نیست اگه کار باشه میرم ولی اوضاع خونه ی ...

واقعا نمیدونم بهت چی بگم 

جز اینکه میتونم برات دعا.  کنم. 

دعا میکنم هرچه سریعتر مشکلتون حل بشع

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
خیلیا گیاهخوارن خیلیا سرخ کردنی نمیخورن. مورد اولو نمیدونم ولی دومی خیلیم خوبه. هرجوری که دوس داره م ...

دقیقا منم میگم غذا ی مارو چکار داری تو نخور ما که مثل تو نیستیم. بعدش بخدا مامان بابام خیلی خوبن هر چی بگی نه نمیگن  ولی این تقصیر خودشه که بی کاره همشم میگه تقصیر دولته کار نیست فلان خب توام تلاش نکردی

دلم فقط آرامش میخواد...