2777
2789

من بیمارستان امیرالمومنین زایمان کردم سال ۹۴. واقعا راضی بودم. دکترم هم معصومه دهقان بود. کارش بیسته اما منشی سگ داره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

خانم دکتر معصومه دهقان دکتر مامانمه کارش خیلی خوبه مطبش ولی خیلی قدیمیه 

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر کنعانی .دکتر شبنم سالمی دکتر ایوبی.خیلی ها هستن بهترین بیمارستانم مهر و اریاست  ک خصوصا بیمارستان میلاد هم دولتی برا بازنشسته ها ک مثل خصوصیه ولی اکر جونتو دوست داری و نمیخوای  تیکه تیکه بشی بیمارستان امام خمینی نرو فرار کن اصلا 

ببین دکتر زنان دستش باید بهت بسازه ،دکتر براتی هم کیانپارس خوبه

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|
من بیمارستان امیرالمومنین زایمان کردم سال ۹۴. واقعا راضی بودم. دکترم هم معصومه دهقان بود. کارش بیسته ...

از بیمارستان و امکاناتش راضی بودید ؟ الان که عمل کردید براتون خوب انجامش داده ؟ دستش سبک هست ؟ 

خانم دکتر معصومه دهقان دکتر مامانمه کارش خیلی خوبه مطبش ولی خیلی قدیمیه 

و منشی پاچه گیر حرفه ایی هم داره😂😂😂

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
امیرالممنین الان کرونایی شده .امام هم کشتارگاست .الان فقط خصوصی 

الان رو نمیدونم گلم. اما من از امام متنفرم همش حس مسکنم هرچی بیسواده اونجا داره کار میکنه. 

در مورد دکتر مسیح چیزی شنیدید؟  از کجا میشه فهمید جریان خوب بودن دستش😁

هیچی فقط بری زیر دستش یا اونایی ک پیشش زایمان داشتن بپرسی 😀😂

در مورد دکتر مسیح چیزی شنیدید؟  از کجا میشه فهمید جریان خوب بودن دستش😁

کلا بیمارستان خصوصی بریااا فقط