2777
2789
عنوان

کمک کنید بهم

138 بازدید | 8 پست

شوهره من وقتی خواهرش بهش ی چیزی بگه کلا چشم و گوش بسته میشه  و دیگه هر چی اون بگه 

از اوله عیده  بد اخلاقه   بعد الان  خواهرش زنگ زده کلی با انرژی و خوش اخلاق با شده رفته 

دوباره وقتی اومده  بد اخلاق شده 

نمیدونم چی بهش  بگم

من خودم پزشک  هستم  بعد همیشه این میاد دنبالم  بعد امروز کشیک بودم و نمیتونستم بیام   و اومده بوده دنبالم  و بهش گفتم   شروع کرده که من مسخره تو نیستم و .....

دیگه واقعا نمیدونم چی بگم و چیکار کنم

الان کلا  دو تا ماشینی که داره  به نام منه و اسم منه   خونه هم همین طور

ولی دو تا بچه دارم  یکی ۱ق سالشه و اون یکی ۱ سالشه 

نمیدونم چیکار کنم واقعا نیاز  دارم یکی کمک کنه بهم 

ممنون

عزیزم منطورت اینه که کلیاته زندگیتون خوبه فقط خواهرش شوهرتو پر میکنه بر علیهت ؟ مادر نداره ؟ خواهرش بزرگتره ؟ خواهرش با تو بده ؟

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
عزیزم منطورت اینه که کلیاته زندگیتون خوبه فقط خواهرش شوهرتو پر میکنه بر علیهت ؟ مادر نداره ؟ خواهرش ...

مادرش امسال فوت شد ، بعد خواهرش برزگ تره و این کلا کوچیکه  ۳ تا خواهر داره 

بعد کلا امسال از اوله عیده اخلاقش بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش امسال فوت شد ، بعد خواهرش برزگ تره و این کلا کوچیکه  ۳ تا خواهر داره  بعد کلا امسال ...

خواهر شوهره منم ازش بزرگتر بود . خیلی پرش میکردو برام قیافه میگرفتو اذیت میکرد. هیچ راهی جز دعا کردن و از خدا خاستن پیدا نکردم. ببین عزیزم من کاملا درکت میکنم و نمیخام شعار بدم اما واقعا هیچ راهی جز دعا کمکم نکرد. توی سخت ترین شرایط یکی کتابه معجزه شکر گزاری را بهم معرفی کرد و اون واقعا معجزه کرد برام. به نظرم بخونش. داخلش بهت راهکار میده. یه کتابه کوچیکه

نمیدونم والا  ایشالا  درست بشه  چون واقعا اصلا حوصله دارم

عزیزم من خیلی راه هارو امتحان کردم.

از قیافه گرفتنو قهر کردنو نرفتنو التماس به شوهر گرفته تا رفتن یه شهره دیگه و دعوا با خواهر شوهرو جیغ و داد هر چه فکرشو بکنی اما دزست نشد که نشد

فقط دعا کردن و همین کتابه معجزه که بم یاد داد چطور دعا کنم نجاتم داد