خانماخواهشا اگر کسی یا خودتون از گلوتاتیون استفادا کردیدبیایدتاپیکم بهم بگید خواهش میکنم😭اگرهرراه وروشیم واسه سقیدی بدن وصورت بلدیدبگید😭مردم ازفکربهش بی توو اسمت عزیزم❤ اینجاخیلی سوت و کوره ❤ولی خب عیبی نداره❤ دل من خیلی صبوره ❤ صبوره...!❤❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به بچه ها و داداش های خودم سر سفره نفری 10 تومن دادیم
مادربزرگ و بابامم همینطور اونا به من و داداش بزرگمم دادن
ما زیاد اینچیزا روسخت نمیگیریم برای دلخوشی و همون اسم عیدی هست که پول میدیم
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
ما ۲۰ اینطورا .من مجردم ولی عموم و دختر عموم و اینا ۲۰ دادن بهم
خدایا خداوندا..در نینی سایت، در این سرزمین عجایب خودت حافظ و نگهدار برگ های من باش🤲😐.نامه ای به فرزندم: 👈دختره قشنگم پرنسس من میدونم ک خیلی بی قراری دلت میخواد زود تر بیای تو بغله من بزرگت کنم با هم آهنگ بذاریم قر بدیم با هم بریم بازار ناخناتو لاک بزنم موهای موج دارتو بلند کنم تا روی باسنت پیرهنای رنگی رنگی تنت کنم و برام قر و قمیش بیای و یه دختره مستقل و قوی بار بیارمت.یه دختره هنرمندددد .باهووشش. زرنگگگ و دلبرررر ازونا ک از یه طرف دل میبره از یه طرف میزنه چش و چال پسرارو درمیاره ...آماااااااا اول باید بابای خوش اخلاق پولدار خوشگل قد بلند خوش هیکلت پیدا بشه نگاهش گره بخوره تو چشمای شهلای من عاشقم بشه بیاد منو بگیره بعد تو بیای همینجوری ک نمیشه😏فعلا ک بابات حق من و تو رو داره خرج دوست دخترای جز زدش میکنه 😏😏خیر نبینن الهی😏🤲. سیاوش قمیشی👈من فقط عاشق اینم روزایی که با تو تنهام کار و بار زندگیمو بذارم برای فردا🥺🌼فرامرز اصلانی👈یه روز یه خونه ای بود که تابستونا روی پشت بومش ولو میشد خورشید درخت انجیره پیری ک تو باغ بود همه ی کودکی های مرا میدید🥺🌼عااشق آهنگای سیاوش قمیشی و فرامرز اصلانیم😍🥰.
اونها هیچی نمیدن ماهم هیچی نمیدیم امروز دختر خواهرشوهرم ۱۱ سالشه همینجوری یه ده تومن جیبش بو ...
چه پررو اند!
بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔