2821
2789
عنوان

رفته ۱۵تا مرغ خریده من چکار کنم با اینا!

| مشاهده متن کامل بحث + 4777 بازدید | 158 پست
والله ما چند روز نتونستیم  مرغ پیداکنیم خوش به حالتون   کاش ماهم داشتیم

مرغ که اینجا زیاده همه دارن 

کاش گوشت قرمز میگرفت

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه رفته ولگردی انقدر بیخیاله خیلی وقته اینجا نیست

ای باباهمه زحمتا افتاده رو دوش تو 

چن سالتع

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

روزی یک بار غذا بپز... اما زیاد بپز واسه شبم بشه... نمیدونم چی بگم🤦‍♀️

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

به پدر بگو پوست بگیر من خورد کنم یا برعکس بکش به کار اونارو بشون بگو اینطوری پوست بکنید تو فلانشو جدا کن اینا. از بابات کار بکش که بفهمه زیاده سری بعدی نخره غذاهای سادرو بهشون یاد بده کته برنج بزن یخچال بگو بیان یاد بگیرن اگرم نکردن در اتاقت را باز کرده در اتاقت فرو رفته در را بسته بزار بمیرن چون نمخوام کار کنن هرچی بیشتر کنی تنبل تر میشن جای خالی مادرتم حس نمیشه کارام میفته گردن تو کوزت میشی یا باهم انجام بدید یا انجام نده فقط پدر دست بزن نداره که 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

عزیزم اول یکی از مرغ هارا بشور و بزرگ بزرگ خوردکن که زود تموم بشه بعد یه پیاز بزرگ خورد کن بزار سرخ بشه بعد نرغ ها را بریز تو پیازها با نمک و زردچوبل زیاد و فلفل و داچین درش بزار و شعله را زیاد کن میپزه درش رردار تا آبش کشیده بشه سرخ میشه آخر سر آبلیمو بزن

بسیااار خوشمزه و راااحت شامت بخور استراحت کن بعد برای بقیه اش تصمیم بگیر

مرغ نشسته بزاری هم اشکالی نداری بشرطی کل فریزرتون زود یخ بزنه مثل مرغ های تعاونی که یخی هستن میشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

ببین من باشم اصلا لج میکنم هیچ کاری نمیکنم 

یعنی انگار که مرغارو ندیده باشم میزارم همون جا میمونه غذاهم نمیپزم یه امشبم بزار سوسیس بخورن منم میرم می خوابم تا صبح.

مرغاهم یه بار خراب شد یاد میگیرن خرد شده بگیرن برات

یه هدف خیلیییی بزرگ دارم برام دعا کنید عشقا💞
سریع خرد کن فریز کن..ماهم زیاد میگیریم..گاهی فقط میشوریم  درسته میزارم فریز..بعد هروقت لازم دار ...

آره این دوستمونم راس میگه درسته بزار فریزر هر دفعه لازم داشتی دربیار یکیشو پاک کن.از حال می ری دختر جون

سریع خرد کن فریز کن..ماهم زیاد میگیریم..گاهی فقط میشوریم  درسته میزارم فریز..بعد هروقت لازم دار ...

اینم فکر خوبیه فعلا 4 تاشو خوردو تمیز کن بقیشو بزار فریزر

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
به پدر بگو پوست بگیر من خورد کنم یا برعکس بکش به کار اونارو بشون بگو اینطوری پوست بکنید تو فلانشو جد ...

نه بابام هیچ کاری باهام نداره اجی داداشمم ادمای خوبین بد نیستن دلم براشون میسوزه همش سوسیس بخورن مریض میشن

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز