2777
2789

ادویه ی مخصوص مرغ

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیره سبز خییییلی عالیش میکنه با سیر 

ببین کلا مرغ دو مدلش خوشمزه میشه یا ساده فقط نمک فلفل زعفرون پیاز یا 

سیر 

پودر زیره سبز 

دارچین زیاد 

زعفرون 

نمک و فلفل و زردچوبه آویشن با رب گوجه سرخ شده

اینا تجربه چند سالمه 

تخم  گشنیز    پودر زنجفیل  فلفل قرمزو سیاه   زرد چوبه

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
مجلسی و خوشمزه بشه.

من اول فلفل سیاه و کمی زردچوبه می پاچم و خیلی کم سرخ می کنم بعد تو یه قابلمه پیاز نگینی رو سرخ می کنم و رب میزنم و تفت میدم بعد کمی آبجوش به همراه زردچوبه و یه دونه هل و دوتا میخک و فلفل میزنم و میذارم بجوشه. حالا اون مرغا رو میذارم توش و میذارم تا مرغ بپزه و آبش کم بشه.

تو آخرای پخت کمی فلفل دلمه ریز خرد شده میزنم بهش.

من اول فلفل سیاه و کمی زردچوبه می پاچم و خیلی کم سرخ می کنم بعد تو یه قابلمه پیاز نگینی رو سرخ می کن ...

یادم رفت بگم، گاهی یه دونه سیر هم خورد می کنم تو اون پیازه تفت میدم ( قبل از زدن رب)