2777
2789
عنوان

ی کم همفکری وراه حل برای شوهربدجنس

161 بازدید | 14 پست

دیروزخواهرامیخاستیم بزیم بیرون ازبس بدو شکاکه ترسیدم زنک بزنم اجازه بگیرم اونام کنسل کردن وناراحت شدن از بی عرضگیم ..امروزم گفتم دعوتشون کنم دوباره سیزده بدرهم دعوت کنم گفت فقط ی بار چه خبره دوبار ...خسته شدم از اینکاراش دوتام بچه دارم هراخلاق گندی هم بگین داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابام اینا یه بچه محل داشتن خیلی بد بود حسود فضول اهل تحمیل خواسته هاش به دیگران ولی زنش خیلی ماه بود از پدر شوهرش در بیشتر کارا کمک می‌گرفت و موفق هم میشد مرد حسابی خیت میشد

عزیزم از اول ازدواج باید تو دستات خامش میکردی تا به هر حرفت بگه چشم، البته الانم دیر نیستااااا

همون دیکه اول بچه بودم بلد نبودم الان من موم دستشم خواهرم میگف دیگه تنهانیستی بیرون نیای نفریح نکنی دختربزرگت هم دلش میخاد بامابیاد ...حالا ازطهرباهاش قهرم 

بابام اینا یه بچه محل داشتن خیلی بد بود حسود فضول اهل تحمیل خواسته هاش به دیگران ولی زنش خیلی ماه بو ...

حرف کسی براش مهم نیس مادرش میگه همون تویی که موندی باپسرم

قهر کردن کار درستی نیس! بنظرم هر وقت با هم تنها شدین آروم برو کنارش بشین خواسته هاتو بهش بگو از یه طرفم هی قربون صدقش برو ، دورش بگرد، لپ هاشو بکش، خودتم یه مدت زیادی خوشگل کن براش، مثل آدمایی که تازه ازدواج کردن بعد میبینی کم کم خام میشه! ولی حتما خواسته هاتو و شرایط دخترتو بهش بگو مطمعن باش درکت میکنه! چون مرده قرار نیس که هر چی اون بگه بشه! زندگی مشترکه عزیزم، حکومت استبدادی نیس که!

قهر کردن کار درستی نیس! بنظرم هر وقت با هم تنها شدین آروم برو کنارش بشین خواسته هاتو بهش بگو از یه ط ...

اینکارومیکنم میگه هروقت هرچی میخای مهربون میشی درصورتی که من همیشه خوبم ونرتب ..شکاکه خیلی

😂😂😂 عجب! ولی زیاد دور و برش بپیچ که عادت کنه به رفتارات!

تاامروزباهاش قهربودم هی منت کشید الانم گفت مامانت اینابیان دوباره سیزده بدرم بیان ..ولی برای بیرون رفتن باخواهرام کروناروبهونه کرد بعدگفت منم میام پس ...انگارالکله یاضدویروس خخخخ