2777
2789
عنوان

شاغل بودن

307 بازدید | 21 پست

من یک ماه میشه سر کار میرم ولی ادم استرسی ای هستم واقعا دچار مشکلاتی شدم مثل کمبود حافظه و حواس پرتی و وسواس فکری خیلی حس بدی دارم ادم میتونه خودشو تغییر بده ینی میشه منم مثل همکارام زرنگ بشم؟😔 یه مطلبیو گذاشتم داخل کانال اشتباه بود یه مدرسی اومد بد گفت بهم که چرا سرخود کار انجام دادی اره میدونم کارم اشتباه بود ولی چرا اینجوری بهم گفت . خیلی غصه میخورم که چرا ادمی که قبلا زرنگ بود و تو دانشگاه همیشه نماینده بود باید بشه یه دختر خنگ از طرفی افسردگیم دارم نمیشه بمونم خونه واقعا پیدا شدم این کار برام مثه یه معجزه بود😭 میشه لطفا دلداریم بدین

اولشه منم سوتی زیاد دادم

راه میوفتی

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من

همیشه یه تقویم داشته باش.

نکات هر روز اونجا یادداشت کن‌

همیشه اول صبح یه بار برنامتو مرور کن.

یادداشت کردن بهترین کار برای جلوگیری از اشتباه.

وقتی بهتون کاری رو میگن انجام بده، همونجا بگو یعنی فلان کنم و فلان تا طرف تایید کنه تا اگر اشتباه فهمیدی ، همونجا دوباره بهت توضیح بده

تجربه من همیشه یه تقویم داشته باش. نکات هر روز اونجا یادداشت کن‌ همیشه اول صبح یه بار برنامتو مرو ...

مرسیی❤😔یه تقویم دارم و همه چیو توش مینویسم ینی اون نباشه من هیچی حالیم نیست نمیدونم چرا هول میشم اخه چند بار شنیدم همکارام دارن بهم میخندم اون روز اومدم خونه گریه کردم ولی دوباره صبحش با روداری رفتم 🙂💔

مرسیی❤😔یه تقویم دارم و همه چیو توش مینویسم ینی اون نباشه من هیچی حالیم نیست نمیدونم چرا هول میشم اخ ...

کار همینه دیگه

خرابکاریم کنی باید بری

حتما با کسی که کارو بهت محول میکنه یه بار دوره کن ، تا مطمئن بشی ، حرفشو درست فهمیدی.

این اشباهات در اوایل کار کاملا عادی هست و همه کم و بیش تجربه می کنند. فقط شما نیستی. البته باید تمری ...

بخدا خیلی تلاش میکنم میشینم تو اتاق تمرین میکنم وقتی تو موسسه تنهام با خودم تکرار میکنم که اگه کسی اومد چی بگم حس میکنم دارم توی این یک ماه ۱۰ سال بزرگتر میشم بعد که یکی اومد خرابکاری کردم دوباره میشینم غصه میخورم که چرا اینجوری شد

کار همینه دیگه خرابکاریم کنی باید بری حتما با کسی که کارو بهت محول میکنه یه بار دوره کن ، تا مطمئن ...

اره یکیو دارم اون بهم یاد میده ولی دیدم که میره پشت سرم حرف میزنه که دختره گیجه😭 همه باهام بد هستن چون جدیدم کلا از ادم جدید بدشون میاد میگم نکنه برن به رئیسمون بگن من خنگم بعد منو اخراج کنن 

اصلا نگران نباش همه اونایی که می خندن خودشون اوایل کار این اشتباهات رو انجام دادن فقط سریعتر به خو ...

فشار روحی سنگینیو تجربه میکنم همش تلاش میکنم خودمو برسونم بهشون

نه بابا تو تمام سعی خودتو بکن. نتیجه با خداست. انشالله بهترینا منتظرت باشه

مرسی مهربونمممم ینی انقد گریه میکنم میگم خدایا من اینجا تنهام هیچکس جز تو پشتم نیست فقط خودت کمکم کن