بچها پدر شوهرم ناهار یجا دعوت بود رفتن بهم زنگ زد که براش ی ابگوشت بزارم تا شب که میاد اماده شه تروخدا بگین چجوری درستش کنم که مزه خوبی داشته باه اولین باره ازم غذا خواسته مادرشوهرم دستپختش خیلی خوبه نمیخوام روسیاهذشم 😔
الان گوشتو گذاشتم تو اب که بپزه تا عصر بهم بگین چکوری ی ابگوشت ناب درست کنم گوشت گوسالس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
الان با نخودلوبیای خیس نکرده چطور میخوای آبگوشت بپزی؟؟؟امشب خونه رو هواست😉😄
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نخودلوبیا از قبل خیس کن بریز داخلشون با سیب زمینی خرد شده و در زودپز رو ببند بزار ۱ ساعت بپزه بعد در زودپز باز کن رب گوجه و ترخون رو جدا تو روغن سرخ کن نمک بزن و بریز تو زودپز و یه گوجه هم نصف کن بنداز داخلشون زیرش کم کن بزار جابیفته
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...