2777
2789
عنوان

بچه جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 45 پست

چرا فكر چيزيو ميكني كه هنوز نشدع؟

براب خودت داستان ميسازي..

هروقت بهت ميگه بچه،با زبون خودش بگو من تورو خيلي دوست دارم ولي هر بچه بايد خونه خودش زندگي كنه خونه توام اينجاست(خون مادرشوهرت)

💕

چه مادر نمونه ای واقعا

اصلا میاد بچه رو ببینه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تف تو روی مادر بی وجودش

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
چه مادر نمونه ای واقعا اصلا میاد بچه رو ببینه؟

نه مگر اینکه بچش خیلی گریه کنه اونم چند ماه ی بار در حد چند ساعت .

دایی بچه ب شوهرم گفت عموشی وظیفه توئه 

شوهرمم گفتش مگه اون شب ک داشتن اقدام میکردن برای بچه دار شدن من گفتم اقدام کنید چه وظیفه ای ...خیلی پررو هستن .

نه مگر اینکه بچش خیلی گریه کنه اونم چند ماه ی بار در حد چند ساعت . دایی بچه ب شوهرم گفت عموشی وظیفه ...

عجب وااااای باورم نمیشه چقدر بیشعورن

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نه مگر اینکه بچش خیلی گریه کنه اونم چند ماه ی بار در حد چند ساعت . دایی بچه ب شوهرم گفت عموشی وظیفه ...

خب پس همون مادره امیدش به شماست

یه جوری خیالشو راحت کنید که نگه نمی دارید بچه رو 

بفهمونید که باردارید 

مستقیم و غیر مستقیم بگین که توانایی نگه داشتنش رو ندارین 

به نظرم شوهرت یه طوری رفتار کرده که اونا تصور می کنن بالاخره عموش ولش نمی کنه 

به نظرم حتی هر کاری که برای بچه می کنه شوهرت باید یواشکی باشه اونا نفهمن

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
آخی طفلی..مامانش چ دل سنگی داره🥺

اخه واقعا اونی ک نمیخواد بچشو در اینده نگه داره چرا بچه میاره .

منم ادمم دلم میسوزه ،ولی تو ی خونه 45 متری ک وضع مالیمونم در حد معمولیه چطور ادم میتونه یکی دیگه را ساپورت کنه .

خب پس همون مادره امیدش به شماست یه جوری خیالشو راحت کنید که نگه نمی دارید بچه رو  بفهمونید که ...

نه بابا مادر شوهرم زنگ زد گفت بچتو میاریم جلوی در تحویل بگیر ..برگشت گفت من نمیبرمش بمونه جلوی در سگ و گرگ بخورتش یا گم بشه ب من اصلا ربطی نداره