2777
2789

بچه ها من مستقیم میرم سر اصل مطلب

مادر شوهرم امروز مهمونی داره همه بچه‌هاش دعوت کرده من تا الان همیشه رعایت کردم بجز وقتایی میرم خونه مادر شوهرم اونم البته ماسک میزنم

روز عید رفتیم گفتن شما نمیاین شب قبلش بیاین

ما دیشب رفتیم که کسی نباشه

حالا هی گفتن شب بیاین شب بیاین و زود بیاین کمک بده زنت مرغ درست کنه

ولی من دیشب رفتم ک امشب تو شلوغی نرم شوهرمم گفت بهشون ک همه باهم نگین کروناس گفتن همه گرفتن دیگه نمیگیرن

خب حالا ظهرم زنگ زدن ک بیاین ولی من واقعا نمیخوام برم

شوهرم مجبورم نمیکنه اما باید بهش بگم خودت میخوای بری برو.. 

بعد من خونهمامانم اینا میرم ک اصلا بجز من بچه ندارن و خیلی رعایت میکنن دوس ندارم الوده بشم بخاطر اونا مامانم عمل کرده بابامم مریضه

ولی خب به شوهرم بگم میگه دعوت کردن چیکار کنم ترو خدا بگین چه جوری رفتار کنم ک شوهرمم ناراحت نشه و چی درسته

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حایی ک میتونب نذار شوهرت بره

خودتو بزن مریضی

ولی اگه رفت تو هم برو دیگه فرقی نداره😕

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بگو مهمون برام اومده بعدا میام

خب میدونن ما کسی خونمون نمیاد.. اصلا با کسی رفت و امد نداریم... دوسالع کسی جز اینا تو خونم نیومده

بگو سرما خوردم نمیام :/

خب دیشب منو دیدن میدونن حالم خوبه تازه براشون مهم هم نیست میگم ک رعایت نمیکنن میگن هرکی گرفته دیگه نمیگیره

تا حایی ک میتونب نذار شوهرت بره خودتو بزن مریضی ولی اگه رفت تو هم برو دیگه فرقی نداره😕

خب اون در هر صورت میره مگر اینکه واقعا حالم بد بشه و قرار باشه برم دکتر

یه کلام بگو نه با قاطعیت و احترام

مشکلشون اینه حالیشون نمیشه... هی زنگ. میزنن اومدین بیاین کسی نیست ما رعایت میکتیم ال بل.. اصلا ادمو زور میکنن.. میخوام شوهرم ناراحت نشه چون بهش گفتم گفت نمیشه دیگه دعوت کردن... 

به نظرتون خوبه بگم مگه اونا هرجوری من دوس دارم زندگی میکنن م من هرجوری اونا دوس دارن زندگی کنم.. و بهش بگم مامان و بابام مریضن تاحالا هم نگرفتن من اگه ناقل بشم اونا هم میگیرن و نمیتونم این ریسک بکنم جون مامانم تازه یک ماهه عمل خیلی سنگینی کرده