2777
2789
عنوان

راکوتان

111 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزیزم من ۲۱ساله ام واز سوم راهنمایی صورت م شروع کرد به جوش زدن (اول جوشا کم بودن الان چند سالی که تعدادشان زیاده شده وعمیق وزیر پوستین )یه بار رفتم دکتر همون اول کار صورتم رو لیزر کرد (یع جلسه)خوب نشد هرچی گفتن زدم به صورتم(الاوراو زرد چوبه.......) خوب نشد الانهم دیگه من نمی توانم برم دکتر می خوام راکوتان خودم بخورم بگین چه هروز مصرف کنم یا یه روز درمیون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم حتما اطلاع داري كه راكوتان ناباروري مياره

من رفتم دكتر برام راكوتان نوشت گفت ١ سال باردار نميشي منم ترسيدم چون تنبلي تخمدان داشتم و معلوم نبود چي ميشد

بدون مشورت دكتر نخور بنظرم

عزيزم حتما اطلاع داري كه راكوتان ناباروري مياره من رفتم دكتر برام راكوتان نوشت گفت ١ سال باردار نمي ...

والا ناباروری رو اولین باره میشنوم 

دکتر به منم گفت تا یه سال بعد از مصرف باردار نمیشی( حالا منکه مجردم کلا) ولی دلیلش این بود که گفت روی جنین تاثیرات به شدت بدی میزاره به خاطر همون باید یه سال صبر کنن بعد

این زمین خانه ی حیرانی نیست                                                                         غیر یک شوخی کیهانی نیست

عزیزم راکوتان در کشورهای دیگه به قرص سیاه معروفه از بس که عوارض داره باید کبد و کلیه کاملا سالم باشه چون تاثیر مستقیم داره من چندتا دکتر رفتم بهم گفته بودن راکوتان بخور ولی نخوردم بهتره که مصرف نکنی ولی اگه اصرار داری باید حتما زیر نظر دکتر باشه و هرماه بری ازمایش خون تا انزیم کبدیت بالا نره و کبدتپچو داغون نکنه