2777
2789

همش ميگ ك به مادرت همه چيو بگو ولي خانواده ي ما از اونا نيستن ك با دوست پسر و ... اينا اوكي باشن چند وقت پيش مادرم فهميد گفت جدا شيد اما گفتم نه هي ميگ با مادرت صحبت بكن بگو كه رابطه ي ما جديه و اصلا مثل بقيه نيستيم  

البته بگم ك اون هم پدر مادرش در جريان همه چيز هستن مادرش هم اصرار دارع ك ميخواي من با مادرتون صحبت كنم ولي  ميدونم شر ميشه ب خاطر همين ميترسم سر همين ديشب باهاش دعوا كردم نميدونم چيكار كنم اصلا از كجا شروع كنم بهش بگم

وَمَن يَتَوَكّل علَي الله فهُو حسْبٌهُ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من باشه با داس منو می کشه

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

بگو بگم الان چه تاثیری داره هر وقت به نقطه ای رسیدیم که فهمیدیم به درد ازدواج هم میخوریم اون موقع میگم 

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

چه باکلاس راست میگه دیگه وقتی مادرش هم میدونه وراضیه وحتی میگه به مادرت زنگ بزنم دیگه مشکلت چیه ،به مامانت بگو بعدم راضی نشد بگو مادرش میخ‌واد باهات صحبت کنه ،منطقی بهت گفتن که 

نگو شر میشه هی مامانت میگه کی میاد بگیرتت 

انقدر سرکوفت میزنن ادم از گفته اش پشیمون میشه بعدش حتی اخلاق بد ازش ببینی از ترس سرکوفت مادرت نمیتونی تمومش کنی!الان راحتی 

اصلا زیر بار گفتن نرو 

اگه خانواده ات روشنفکر بودن میگفتم بگو راحت بشی ولی چون سنتی هستن میگم نگو تازه محدودتم میکنن

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
چه جورى با هم اشنا شدين؟! ببخشيد ميپرسممم فضوليم گرفت

ما از بچگي هم بازي هم بوديم اماا خيلي سال بعدش اومد حرف زد باهام و همه چيو بهم گفت

وَمَن يَتَوَكّل علَي الله فهُو حسْبٌهُ