2777
2789

سلام عزیزاااای دلم 

امروزداشتم تاپیک هارو میخوندم دیدم خیلیا دنبال راهی برای چاق شدنن گفتم از تجربه هام بگم شاید چاق شدین من قدم ۱۷۰ وزنم ۵۰ بود با این راها شدم ۶۲ ، 

خب اول از قرص شروع میکنم قرصایی که من استفاده کردم قرص زینک ، سیپرو ، ویتامین A بود (کوتاه مدت) ،سیپرو بی نهایت اشتهامو زیاد میکرد

خب میان وعدهام بستنی( خیللللی خوبه)  ، شیرینی ، آجیل و سیب زمینی سرخ کرده یا آبپز

معجونی که معجززززه میکنه ده دقیقه بعد از غذا ، ارد جوانه گندم رو با هرچی که راحتتر میتونین بخورین با شیر یا ماست یا آبمیوه ترکیب میکنی و میخوری ، من جوانه گندم و با شیرو یه قاشق شکر میخوردم خیلی بدمزس ولی خیلی چاق کنندس ضرری هم نداره (حتما حتما ده دقیقه بعد از غذا باید باشه) 

و چیزی ک خیلی مهمه اینه که نزاری اصلا معدت خالی بمونه حتی شده با چایی معدتو پر کن ، صبحانتون هم‌چیزایی مث کره مربا و شیره انگور باشه بهتره ، اگه اشتهاتونم کمه بجایه سه وعده شیش وعده بخورین 

سوالی داشتین حتما ازم بپرسین ، چیزی هم یادم اومد حتما بهتون میگم🌹❤

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍

همه میگن جوانه بدمزس

ولی من مزشو دوس دارم😄

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم پودرجوانه گندم قاطی میکنم بااب بعد غذامیخورم ولی فعلا فایده نداشته حتی همین قرصا،چ مدت باید بخورم؟ دقیقا قدو وزن قبلی توام ،میل ب صبحانه ام ندارم

چ‌مدت طول کشید ایده ال شدی 

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️
منم پودرجوانه گندم قاطی میکنم بااب بعد غذامیخورم ولی فعلا فایده نداشته حتی همین قرصا،چ مدت باید بخور ...

با شیر بخور بهتره،  حتما ده دقیقه بعدش باشه،  من تا دوماه میخوردم 

ای که به هنگام دردراحتِ جانی مرا /🤍
چهل روز 

جدی🙄باورم نمیشه 😬توچهل روز ۱۲کیلو؟خوشبحالت منم ازاین وزنم خسته شدم،۱۷۰ام هستم

‏‏كن معنا يا الله، لأنك الوحيد الذي يشعر بنا ويهتم بأمرنا ويدرك كل مافينا.خدایا در کنار ما باش، چون تو تنها کسی هستی که احساس ما را درک می‌کند و به ما توجه می‌کند و از هرآنچه درون ماست با خبر است ♥️