2777
2789

بچه ها من امروز روز هفتم انتقالمه میخواستم از اونایی که تجربه ای وی اف موفق داشتن کمکم کنن که کی بی بی چک بزنم. همچنین بگن چه علائمی داشتن

خدایا تنها خواستم اینه که به صدای قلبم گوش بدی🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سر نه  روز زدم خدا رو شکر مثبت شد بعد روز 13رفتم آزمایش که بتام خوب بود ازز ته دل برات دعا م ...

ممنون عزیزم. خیلی برام دعا کنید چون این جنینام کیفیتشون عالی بود دکتر انتقال داد. هنوزم دو تای دیگه دارم اما اونا کیفیتشون پایینتره. خدا بهم رحم کنه ایشالله

من بی بی چک نزدم چون بهش اعتباری نیست دو هفته بعد از انتقالت آزمایش بده ایشالا که مثبته

احه الان ایام عیده شوهر من میخواد بره پیش مادرش یه شهر دیگه نمیدونم چی کار کنم؟ میخوام تکلیفم روشن بشه

عزیزم من روز ۱۵ زدم که مثبت شد خداروشکر ولی از روز ۵ گاهی دل کمرم درد می گرفت یا روزای آخر ماه حباب ...

خدا رو شکر که لطف و رحمتش شامل حالت شده. برای منم دعا کن. منم دو روز کمر درد داشتم. الان خوب شدم. زیر دلمم بعضی وقتا تیر میکشه و درد پریودی همراه با درد سینه دارم

استارتر وبقیه دوستان میشه بگید هزینه تون چقدر شد؟؟؟ برایه زنداداشم میخوام... و اینکه علت ivf چی بود ...

من یزد زندگی می کنم فکر میکنم اینجا نسبت به تهران ارزونتره. اینجا هزینه پانکچر و انتقال نه و نیم شد. البته امپولام هم دو و نیم. ۴ میلیون هم تا حالا مکمل گرفتم. ینی روی ۱۲ تومن حساب کنید البته توی یزد بدون مکمل. من پارسال طبیعی حامله شدم به خاطر اینکه فیبروم داشتم توی هفته ۲۴ زایمان زودرس کردم و بچه م متاسفانه از بین رفت. بعدش عمل کردم اما ذخیره م به شدت اومد پایین. دیگه ۷ ماه هم طبیعی اقدام کردم دیگه نشد مجبور شدم ای وی اف کنم

خوندم عزیزم ۷ ماه که خیلی نیس من الان از سقطی که داشتم فک کنم یک سالی میگذره ولی هنوز باردار نشدم ...

منم‌تو این چند ماه با لتروزول و داروهای دیگه که دکتر برام نوشت امتحان کردم نشد. آخه من دخیره م بعد عملم اومده بود پایین ترسیدم به صفر برسه خطرناک شده بود. حالا خدا کنه این دو تا جنینام بگیره