2777
2789
عنوان

بیاید همگی یه جمله بگید

148 بازدید | 36 پست

بهترین ادم ممکن زندگیمو از دستت دادم فک نکنم منو ببخشه یچیزی بگید دلم اروم بگیره اون باعث شد عشقم ازم بدش بیاد و باهام سرد بشه منم تلافی کردم قشنگ ریدیم به هم ولی با این حال ادم خوبی بودد😭😭

چیکردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقش بودهه پس  من بقیه رو نمیدونم ولی برا من مهم عشقمه بعد دوستام

عمدا اسم دوتا پسر اورد داشتم تلفنی میحرفیدم با عشقم اونم شنید دیگ هیچوقت باهام خوب نشد در اخر موجب شد کات کنم باهاش😭😭😭 منم امروز پیش رلش لوش دادم دعوا کردن وحشتناک نمیدونم کات کنن یا ن

دوستم بود

اصلا عذاب وجدان نداشته باش کار خیلی خوبی کردی اگه آدم خوبی بود همچین کاری در حق رفیقش نمیکرد 

درکت میکنم یه زمانی همین بلا سر خودمم اومده

من‌حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...
عمدا اسم دوتا پسر اورد داشتم تلفنی میحرفیدم با عشقم اونم شنید دیگ هیچوقت باهام خوب نشد در اخر موجب ش ...

اصلا ناراحت نباش کار خیلیییییی خوبییی کردیی حقش بوده کاملا 

برا عشقت هم ناراحت نباش اصلا ها میدونی چون اون در هر شرایطی باید به تو و حرفت اعتماد میکرد.

و اینکه هیچ وقت با دوستات به نظر من زیاد صمیمی نشو خوب نیس تجربشو داشتم که میگم

اصلا عذاب وجدان نداشته باش کار خیلی خوبی کردی اگه آدم خوبی بود همچین کاری در حق رفیقش نمیکرد  ...

اره یا یسری من واسه اولین بار میخاستم عشقمو ببینم روم نمیشد تنها برم گفتم اونم بیاد برداشت یه دختر که اصلا نمیشناختمشو اورد اون دختره ام خیلییییی خوشکل بود همش به عشقمم پا میداد خاست منو حرص بده منم از این کاراش کینه گرفتم