2777
2789

تاجایی که میدونم باید ۳ برابر دوره تحصیل برید مناطق محروم استانی که توش درس میخونین خدمت کنین و تعهد محضری میگیرن 

مثلا اگر پزشکی تعهد برید باید ۲۱ سال برید مناطق محروم

و اینکه تازمانی که نصف تعهد رو نگذرونده باشید احازه ادامه تحصیل ندارید یعنی نمیتونین کارشناسی ارشد و یا تخصص بگیرید

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡

چیز خاصی نیس بعداز فارغ التحصیلیت میری کاریابی ی نامه میدن بهت تمام واسه ثبت نامم چندتا فرم هس پر میکنی 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاجایی که میدونم باید ۳ برابر دوره تحصیل برید مناطق محروم استانی که توش درس میخونین خدمت کنین و تعهد ...

مررسی از راهنماااییت😍

تعهد من رو نوشته یک برابر چون منطقه یکم ولی اخه رشتم مدیریته مناطق محروم چ نیازی ب این رشته؟واینکه خودشون انتخاب میکنن چ کاری باشه؟حقوقم میدن؟

چون شرایط خاص داره هرکسی نمیزنه عزیزم و یرای همین رتبه های بالاتر میگیره مثلا اگر پزشکی دانشگاهی فقط تا هزار میگیره شما باتعهد تا ۲هزار و ۳ هزارهم میتونین پذیرفته بشین

اگر براتون مقدوره واسه خوشبختی و عاقبت بخیری دنیا واخرت  همه مردم و جوونا از جمله خودم دعاکنین❤🧡
مررسی از راهنماااییت😍 تعهد من رو نوشته یک برابر چون منطقه یکم ولی اخه رشتم مدیریته مناطق محروم چ ن ...

پس شاید این تعهد خدمت که من میگم متفاوت با مال شما گلم😘

چون من این قانون تعهد رو برای رشته ها پزشکی و پیراپزشکی دیدم🌹

چیز خاصی نیس بعداز فارغ التحصیلیت میری کاریابی ی نامه میدن بهت تمام واسه ثبت نامم چندتا فرم هس پر می ...

مرسی از راهنمااییت😍

حقوقم میدن؟

واینکه شنیدم میگن اگه کار پیدا نکنم هزینه اموزش رایگان این چارسال رو میگیرن ازم؟!

پس شاید این تعهد خدمت که من میگم متفاوت با مال شما گلم😘 چون من این قانون تعهد رو برای رشته ها پزشک ...

اهااا پس اره فک کنم متفاوت باشن باهم..بازم ممنون خیلی کمکم کرد😍❣

مرسی از راهنمااییت😍 حقوقم میدن؟ واینکه شنیدم میگن اگه کار پیدا نکنم هزینه اموزش رایگان این چارسال ...

ن عزیزم با توجه به رشتت حقوق نمیدن (اگه مدیریت)نه اینکه میگی هزینه آموزش روبدی ربطی به کار پیدا کردنت نداره منتها شما بعداز فارغ التحصیلیت میری دفاتر کاریابی فقط ۶ماه فرصت داری به اونجا مراجعه کنی بعد ی کارت برات صادر میکنن درغیر اینصورت باید هزینه دانشگاه رو بپردازی 

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

ببین بعد فارغ التحصیلیت اگه دانشنامتو بخوای باید به اندازه مدت زمان تعهدی که تو گواهی موقتت نوشته حق بیمه برات رد بشه که خب این مسلما بعد از پیدا کردن کاره و به منزله اینه که تو به اندازه تعهدی که بابت آموزش رایگان داشتی تو این کشور کار کردی و یا هزینه آموزش رایگانت رو بدی و یا اینکه تو دفاتر کاریابی ثبت نام کنی و اگه بعد مدت زمان مشخصی کار پیدا نکنی یه نامه از کاریابی میگیری میبری دانشگاه مدرکت آزاد میشه و میتونی دانشنامتو بگیری. البته این دانشنامه فقط برای اینکه اگه بخوای برا ادامه تحصیل از ایران بری به دردت میخوره وگرنه تو ایران همون گواهی موقت کافیه و هیچ جایی دانشنامه ازت نمیخواد

ببین بعد فارغ التحصیلیت اگه دانشنامتو بخوای باید به اندازه مدت زمان تعهدی که تو گواهی موقتت نوشته حق ...

ممنون از راهنمااییت😍😢

پس یعنی اینطوری نیس که بدون حقوق مجبور به کار توجایی ک خودشون مشخص میکنن بشم؟

اینکه باید برم دفترکاریابی قضیش چیه؟

ممنون از راهنمااییت😍😢 پس یعنی اینطوری نیس که بدون حقوق مجبور به کار توجایی ک خودشون مشخص میکنن ...

ببین این خیلی بستگی به کاریابی داره. اگه طرف آشنا باشه یا پایه باشه میتونی از همون اول بهش بگی که هدفت آزاد کردن مدرکته که یه جورایی کار پیدا نکنه برات. اگه رشتت جوریه که فکر میکنی کار براش زیاده و سریع کار پیدا میشه. اما اگه رشتت جوریه که کار براش زیاد نیست خود به خود کار پیدا نمیشه و مدرکت آزاد میشه. وقتی هم کار پیدا میکنن که مجبور نیستی مجانی کار کنی! یه درصد خیلی کمی از حقوقت رو میدی کاریابی اونم به مدت چند ماه ولی در کل تو که هدفت آزاد کردن مدرکه نباید برات کار پیدا بشه. کارم اینطور نیست که هر کاری بگن بری، کار باید مرتبط با رشتت باشه. 

در مورد قضیه کاریابی گفتم اگه میخوای برای ادامه تحصیل از ایران بری اصل مدرکتو لازم داری پس یا باید هزینه آموزش رایگان بدی یا کاریابی ثبت نام کنی که اگه کار پیدا نشد بتونی از طریق نامه ای که از کاریابی میگیری مدرکت آزاد کنی. حواست باشه که نباید هیچ جایی برات تو اون مدت بیمه رد بشه ها وگرنه اگه بری کاریابی ثبت نام کنی قبل 6 ماه بری جایی کار کنی برات بیمه رد بشه دیگه مدرکت آزاد نمیکنن

اگرم قصد ادامه تحصیل خارج از کشور نداری که اصلا نیازی به اصل مدرکت نداری که بخوای پول بدی یا دنبال کاریابی باشی. با همون گواهی موقت که دانشگاه میده کارت همه جا راه میفته

ببین این خیلی بستگی به کاریابی داره. اگه طرف آشنا باشه یا پایه باشه میتونی از همون اول بهش بگی که هد ...

خییییلی ممنونم از راهنماییتون خیلی سردرگم شده بودم واقعا نجاتم دادین