2777
2789

سلام دوستان من ازدواج نکردم که بخوام تعریف کنم..... شما که ازدواج کردید تعریف کنید که ازشون راضی هستید چه اخلاق و رفتارهایی دارن

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  

٢ تا خواهر شوهر

جاري ندارم

اره كلا خانواده با فرهنگ و فهيمي هستن❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

5تاخاهرشوهردارم 3تاجاری.. ازخاهرشوهرام خیلی رازیم ازجاریام 2تاشون باهام بدن که اصلااهمیت نداره برام😂

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برادرش‌هر دارم مثل برادرهای خودم هستن یه جاری جدید فعلا دوستش دارم احترام متقابل

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

از هر دو مبرا در آینده یک جاری خواهم داشت

ولی واقعا افسوس میخورم کاش داشتم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

به نام خدا 

۱عددجاری .و۱عددخواهرشوهر 

دوتاشون عزیزای منن

فقط کاش جاریم اینقدرکم حرف نبود😕

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

👩‍🦯

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

2تا جاری، هردو بزرگترن، اولی که سرش به کارو زندگیشه رابطه ای نداریم اما بد نیستیم باهم. دومی ک قطع رابطه کرده سر ارث

خواهرشوهر ندارم ولی انقد شوهرم بامحبته مطمئنم اگه خواهر داشت کلی بهش محبت و توجه میکرد من میمردم از حسودی😁

۲خواهرشوهر ک یکیشون ماهههههع...

اون ی‌کیم زیاد بهم کاری نداریم...

دوتا جاری..ک یکشون از اول باخونواده همسرم قطع رابطه کرده بود ندیدمش..‌

اون یکیم دختر خوبیه فقط یخرده فضوله خاله زنک پاچه خواره ک اونم بهم کاری نداریم