2777
2789
عنوان

بد جور کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 37 پست
گیر دادیا اونور میری میگی اینور میری میگی

اره. خیلی اخه یه لحظه خودم حس کردم تئوریم درستع😬نمیددنم‌چرا

اخه اون تاپیک ک اصلا باور کردنی نبود.‌اینجام اسی گنگ حرف زد.‌گفتم اصلا شاید یه نفره و دو کاربری

ولی گویا ماحرا اتفاقیع

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب توام جوری میزدیش که صدای سگ بده 

نمیدونم چرا موقع دعوا آدم شوکه میشه نمیتونه کاری کنه بجاش قدرت مردا۲برابرمیشه ادم زورش نمیرسه بهشون مگه باچوبی چاقویی چیزی بزنی اونجاشون البته مجردم

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     
مسکن واقن سرگیجه رو خوب میکنه؟ الان میخام فقط امشب چیزیم نشه ب فردا برسم

شوهرت  خونه نیست ؟اگه میدونی خیلی حالت بده تا بیهوش نشدی یه فکری کن ب امبولانسی چیزی زنگ بزن خیلی خطر ناکه 

نمیدونم چرا موقع دعوا آدم شوکه میشه نمیتونه کاری کنه بجاش قدرت مردا۲برابرمیشه ادم زورش نمیرسه بهشون ...

عزیزم‌اینکه واقعیتع. از نظر علمی در عصبانیت زور اقایون میره تو مشتشون و خانما تو زبونشون

ولی در کل دوستان خیلی فانتزی فک میکنن. در شرایط عادی و اگه خانم رزمی کار و ورزشکار نباشه، و اقا هم نرمال باشه و خیلی ضعیف نباشه، زور خانم نمیرسه. در عصبانیت مقابل مردی ک عقلش از کار افتاده و یادش رفته طرف مقابلش همسرشه. 

ولی اگر هم خانمی ادعای قدرت میکنه، بهتره عقلش ب کار ببره و فقط دفاع کنه و بعد قدرت رو در صحنه زندکی نشون بده. با روش حقوقی.

مگه جنگله؟ هرکی زورش رسید، بزنه؟ فک نمیکنن خدا نکرده یکی اتفاقی براش بیوفته، طرف مقابلم بدبخت میشه اخه. بهترین قدرت، اینع ک در عرصه حقوقی و اجتناعی از پس طرف مقابلت بربیای. در قرن ۲۱

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
عزیزم‌اینکه واقعیتع. از نظر علمی در عصبانیت زور اقایون میره تو مشتشون ک خانما تو زبونشون ولی در کل ...

بریم دفاع شخصی پس

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙