2777
2789

من الان ۲۰ سالمه ...تا ۱۸ سالگی کلاسای قران و مسالقات قران بودم همیشه و همیشه هم اول میشدم و...

سال اخر دبیرستان دیگه اصلا نماز نخوندم  و کلا خیلی کوتاهی کردم ...

یه شب خواب دیدم جمکران هستم دارم عکسای زشت و ...میبینم . یه دختر خیلی زیبا با چادر سفید اومد برام چادر و ...اورد گفت این چیه نگاه میکنی بیا وضو بگیر چادر بپوش یکی داخل منتظرته  ..بعد که رفتم یه اقای جوان بود که گفت من همیشه میام کنارتم قول بده چادر رو در نیاری ..بعدش از خواب بیدار شدم خییییییلی فشار سنگینی رو سرم بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۲۰ سالمه ...تا ۱۸ سالگی کلاسای قران و مسالقات قران بودم همیشه و همیشه هم اول میشدم و... سال ...

عزیزم این یعنی اینک تو دلت پاک و خدا وامام مون دوست دارن همیشه نماز هات بخونی و درهرامری ک قرار حرف از خدا و امامون باشه کوتاهی نکنی

نمازهات بخون و دیگ درکارهات کوتاهی نکن

یه خواب جالب ترم دیدم ولی دوستان گفتن نگی بهتره ...اجازه بدید نگم

میشه بپرسم اینو ایا بهت یه نشونه میدن که مثلا گره کارت اینجور باز میشه ؟نه اینکه مستقیم بگن ینی شما میفهمی که باید چکار کنی ؟اگه میتونی همینو بگو لطفا ممنونم. من نمازم به وقت نیست ولی نماز شبم یوقتایی میخونم کسی اذیتمم میکنه فقط ناراحت میشم و به خدا میگم ولی 20 سال نماز و روزه قضا دارم اما این خوابها میبینم و حل میشه نمیدونم چرا ولی قران و خدارو دوس دارم خیلیم پشیمانم نماز و روزه کوتاهی کردم 

اصلا خیلی خواب میبینم ..خودم خجالت میکشم از خودم

چرا خجالت بکشی عزیزم

واقعا خودت جوری کن ک قلبت میگ داخل خواب واقعا خودت چیزایی رو دیدی که دارن بهت میفهمونن ک باید چه طوری باشی چ طوری رفتارکنی

میشه بپرسم اینو ایا بهت یه نشونه میدن که مثلا گره کارت اینجور باز میشه ؟نه اینکه مستقیم بگن ینی شما ...

اره این خواب اخری دقیقا شب لیله الرغایب بود خواب یکی از امام ها رو دیدم گفت فلان نذر رو بکن برای این هدفت ...بعد رفتم گوگل درباره امام سرچ کردم روز تولدش دقیقا همزمان با روز تولد خودم بود یعنی چند روز بعد از اون خواب ...نذر کردم حالا منتظرم ببینم چی میشه 

میشه بپرسم اینو ایا بهت یه نشونه میدن که مثلا گره کارت اینجور باز میشه ؟نه اینکه مستقیم بگن ینی شما ...

پشیمون نباش عزیزم از همین فردا شروع کن و نمازهات بخون و روزه هات بگیر

سال ها بعد به خودت میگی من از سال ۱۴۰۰شروع کردم الان چندسال دیگ ب خودت میگی واقعا نماز هام قضا نشدن روزهام گرفتم چقد خوب شد ک شروع کردم

چون روزا زود میگزره

خاهش عزیزم . محتاجیم ب دعات الان شما خودتون مذهبی نیستین؟

والا تا ۱۷ سالگی کلا کلاسای قران و دعا میرفتم و مسابقاترانی رتبه اول بودم و واجبات رو انجام میدادم ولی از سال کنکورم دیگه نماز نخوندم حتی چادر هم نپوشیدم ..اون شبی که خواب جمکران رو دیدم هم لاک زده بودم اون دختر تو خواب گفت لاک رو پاک کن سریع وضو بگیر و... 

والا تا ۱۷ سالگی کلا کلاسای قران و دعا میرفتم و مسابقاترانی رتبه اول بودم و واجبات رو انجام میدادم و ...

اخی عزیزم چ خواب زیبایی دیدی

این یعنی اینک 

نمازهات روزه هات بخون و بگیر

چادر سر کن

گناه نکن چیزایی ک خودت میدونی گناه انجام نده

این ک خیلی واضح است 

انشالله همین جوری بشی که خدا خواسته ازت

شروع کن ازامروز تا دیر نشده

پشیمون نباش عزیزم از همین فردا شروع کن و نمازهات بخون و روزه هات بگیر سال ها بعد به خودت میگی من از ...

من الان دیگه میخونم عزیز پشیمان اون 20 سالم فقط نمیدونم چکارشان کنم راجع به این طرز خوابها که خواب کسی ببینی و دوس داشته باشی بدونی کیه نمیدونم چجوری مثلا به زبون نمیاری ها انگار کسی ذهنت رو میخونه بهت قشنگ حالی میکنه که این شخصی الان دیدی فلانیه من خیلی تعجبم 20 سال کوتاهی کردم ولی همچه خوابی دیدم و به خواستمم دارم میرسم امکان داره اصلا ؟