2777
2789
عنوان

تحووول سال جدید

157 بازدید | 34 پست

بچه‌ها من امسال تصمیم گرفتم کلی تغییر کنم و خلاصه خودمو بهتر کنم ،پلنر گرفتم پر میکنم،تصمیم دارم تا آخر سال ۱۲ تا کتاب بخونم،امتحانامو نمره اول کلاس بشم 

شماها تصمیم دارین چیکار کنین؟

البته یه کالری شمار هم نصب کردم که باهاش لاغر کنم اسمش fit arena ست خیلی خوب بود برنامه ورزشی روزانه هم داشت اگه کسی خواست نصب کنه این کد معرفی رو بزنه ثوابیم ببره 😂 من از اپ فیت آرنا برای کنترل تغذیه و رژیمم،همچنین ورزش و گرفتن برنامه های تمرینی استفاده می کنم، می تونی از این آدرس دانلودش کنی: 

https://fitarena.ir 

کد دعوت: ZGLCLN

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکشی و خلاص شم

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
نگو تو رو خدا این همه راه هست تو زندگی هنوز کلی برنامه پیش رو داری آنقدر ضعیف نباش

ضعیف که چ عرض کنم من همین الانشم نابودم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
خودکشی و خلاص شم

سکوت کن. چرا آنقدر ناامیدی قراره کلی اتفاق جدید برات بیوفته تو زندگی اومدیم و زندگی شد همون چیزی ک میخواستی عزیزم آنقدر ناامید نباش یهو میبینی زندگی بهت رو خوش نشون میده مطمئن باش عزیزم 

بیخیال درست نشد عادی میشه 
سکوت کن. چرا آنقدر ناامیدی قراره کلی اتفاق جدید برات بیوفته تو زندگی اومدیم و زندگی شد همون چیزی ک م ...

دیگه نیستم یک سال تحمل میکنم صبر دارم اخرش ک چی بازم زجر و سختی 

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
ضعیف که چ عرض کنم من همین الانشم نابودم 

اشتباه میکنی از آینده نیومدی نمیدونی قراره چ چیزهای جدیدی تجربه کنی

1 درصدم شده فکر کن زندگیت از این رو به اون رو بشه و البته تلاش هم بکن

دیگه نیستم یک سال تحمل میکنم صبر دارم اخرش ک چی بازم زجر و سختی 

نگو عشقم اینجوری نگو یک متنی بود امضای یک از کاربرا بود 

میگفت فکر میکردم اگر اوضاع همان طوری بماند دق میکنم اوضاع همینطوری ماند اما دق نکردم همه مان لحظه گندی داریم که تا مرز سکته پیش میرویم اما میگذرد

واقعا هم راست میگه عزیزم همه چیز میگذره 

نگو عشقم اینجوری نگو یک متنی بود امضای یک از کاربرا بود  میگفت فکر میکردم اگر اوضاع همان طوری ...

اره میگذره ولی فراموش نمیشه ولی ب سختی میگذره