2777
2789

من امشب ندیدم

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نشون نداد؟؟😤😫

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

جانسو خونه ییلدیز و چاتای رو آتیش میزنه 

ییلدیز ۵ سال میره تو کما وقتی بیدار میشه میبینه اندر ثروت مند شده و حسن علی فقیر شده و جانسو و چاتای هم باهم ازدواج کردن  و هالیت جان رو بزرگ کردن برای همین هالیت جان فکر میکنه جانسو مادرشه

توقف پخش بخاطر اینکه هنوز تو ترکیه در حال پخشه

منتظرن بقیش بده بعد این سریال جدیدی که گذاشتن بزارن گفتن بعد دو هفته شروع میشه باز ولی هنو به جایی که الان تو ترکیه میده خیلی مونده برسه کلا با این سریال لجن

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

تو نت؟

اره بابا 

ببین ترکیه جوریه که سریالاش یک روز در هقته پخش میشه به جاش هر قسمت حدود ۲ ساعت و نیمه

برو بژن مثلا فصل دوم سیب ممونعه قسمت ۱ با زیرنویس فارسی 

هی برو ببین تا کجاشو دیدی 

من تمام سریال های ترکی رو از خوده ترکیه دنبال میکنم 

دوبله اصلا به درد نمیخوره

زندگيتو جوری بساز كه داستانش ارزش گفتنو داشته باشه :) ⚒🤍
جرا نشون داد ک ییلدیز و شوهرش تو آتش سوزی گیر افتادن  بعد بردنشون بیمارستان

واقعا؟؟؟؟

من ندیدم چراا🥺

من‌از‌بیگانگان‌هرگز‌ننالم!که‌‌بامن‌هرچه‌کرد‌آن‌آشنا‌کرد.....