2777
2789
امروز رفتم داروخونه نداد بهم گفت بذار به مرور خشک میشه ممنون گلم

قوربونت داروخونه بدون نسخه پزشک نمیده چون میگن هورمونیه ولی یدونه بخوری اوکی میشی 

دمنوش جعفری و نعنا هم شنیدم شیرو زود خشک میکنه

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
قوربونت داروخونه بدون نسخه پزشک نمیده چون میگن هورمونیه ولی یدونه بخوری اوکی میشی  دمنوش جعفری ...

آهان 

پس اینو دم میکنم ممنون

اخه ابجیمم ۲ساله از شیر گرفته هنوز آغوز داره 

برا جفتمون دم میکنم فدات❤

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی قرص بخورم دیگه میشه مث قبل؟ اگه فشارش بدم هیچی حتی یه قطره هم نمیاد؟میشه خودم از داروخونه بگیرم ...

عزیزم شبا بهش نمیدی اذیت نمی کنه؟ بیدار نمیشه گریه کنه؟ 

من بخاطر این شیر شب میترسم بچه اذیت بشه نگرفتمش هنوز

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
عزیزم شبا بهش نمیدی اذیت نمی کنه؟ بیدار نمیشه گریه کنه؟  من بخاطر این شیر شب میترسم بچه اذیت ب ...

قبلا که شیر میدادم شبا یهو پامیشد وایمیستاد گریه و ساکت نمیشد

الان بخدا خیلی راحت ترم

فقط تا۴روز که از شیر گرفتم نصفه شب که خواب بود بهش شیر میدادم‌که هم قرار بگیره هم سینه هام خالی بشه

الان واقعا راحت شدم

من ۱۷ماهگی گرفتمش

پسر اولم رو تا۲۲ماه شیر دادم

ولی الان دومی وزن گیریش خیلی بهتره چون زودتر به غذا افتاد 

وقتی زیاد شیر بدی وابستگیشون میره سمت شیر و دیگه درست غذا نمیخورن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
قبلا که شیر میدادم شبا یهو پامیشد وایمیستاد گریه و ساکت نمیشد الان بخدا خیلی راحت ترم فقط تا۴روز ک ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره