2777
2789
ممنون از دعاي خيرت دوست گلم،مشكل ناشناخته داشتيم عزيزم يعني از نظر پزشكي هر دو سالم بوديم فقط يه بار ...

واااای بخدا اشکم دراومد..خداروشکر خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر...انشالا کنار هم سلامت باشید.. نی نی دختره یا پسر؟ الان چن وقتشه؟؟

💔 خدایا امیدم فقط تویی رحم کن بهم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای بخدا اشکم دراومد..خداروشکر خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر...انشالا کنار هم سلامت باشید.. نی نی دختر ...

جسارتمو ببخش،ولي با تمام قوا علمي برو دنبالش.خسته نشو نا اميد نشو كاراي غير پزشكي هم نكن.من خيلي وقت تلف كردم

چون خودم زیاد علاقه ندارم  شوهرمم حوصله بچه نداره

درسته بچه دار ی سخته اما به هیچ وقت نداشتنش فکر نکن،بچه خوب نعمته،من الان بعضی موقع ها اگر مریض بشم دختر بزرگم که هنوز بچه است کارها رو انجام میده وبه من میرسه.

الهي خدا به حق قرآنش به خودت بده🙏🙏🙏🙏🙏دخمل پنج ماهه

مرسی..انشالا با دعای شما دوستای گلم...خدا حفظش کنه واست سایه خودتو همسرت همیشه بالا سرش باشه

جسارتمو ببخش،ولي با تمام قوا علمي برو دنبالش.خسته نشو نا اميد نشو كاراي غير پزشكي هم نكن.من خيلي وقت ...

پول کافی ندارم عزیز😔خانواده ی شوهرم وضع مالیشون خوبه ولی بهمون کمک نمیکنن..اما جاریم حاملس همه کار براش میکنن

درسته بچه دار ی سخته اما به هیچ وقت نداشتنش فکر نکن،بچه خوب نعمته،من الان بعضی موقع ها اگر مریض بشم ...

بله صددرصد همینطوره، اما احساس میکنم مادر شدن مساوی با از خودگذشتگی زیاد که فعلا در خودم نمیبینم اصلا. شوهرمم اصلا تو این چیزا همراه نیست همه چی واسش خلاصه شده تو پول و مادیات، من هرچیم بگم میگه تو ناشکری . واقعا به این نتیجه رسیدم اخلاق خوب مرد مهمترین معیار ازدواجه که متاسفانه من ری...😂

وام نميتوني بگيري ؟يا مثلا چيزي بفروشي مثل طلا؟

ندارم هیچی.....نه اینکه ندار باشیما کل پولمون میره بابت کرایه و خورد و خوراک و پوشاک...ولخرجه شوهرم

۷ساله ی پسر دوسالو نیمه دارم ک ناخواسته بودش اما الان جونمه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ندارم هیچی.....نه اینکه ندار باشیما کل پولمون میره بابت کرایه و خورد و خوراک و پوشاک...ولخرجه شوهرم

خدا معجزه شو نشونت بده الهي .دعا ميكنم يكي از همين روزا منو تگ كني و بهم خبر خوش بدي🙏آمين

استارتر عزيز ببخش تو تاپيكت چت كردم😘