2777
2789
عنوان

کلاس موسیقی آنلاین میشه؟

876 بازدید | 18 پست

بچه ها فارغ از مسأله کرونا من خییییییییلی عشق منزلم دوست دارم همش خونه باشم به نظرتون اگر بخوام یه ساز یاد بگیرم با کلاس های اینترنتی شدنیه؟ 

ساز  مورد علاقه م کالیمبا هست ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ شدنیه به نظرتون؟ 

یه فیلم می‌فرستم از ساز اگه ندیدین ببینینش ببینین چقدر خوووووووبه آخه 😭😭😭😭😭 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

https://www.instagram.com/tv/CF7yMeWBYw5/?igshid=td51ncqgeayr

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه نداشتم ولی فکرنکنم خوب باشه.چون تو حضوریش خیلی سخته بنظرم حالا چه برسه به آنلاین.من حضوری به سختی یاد گرفتم ولی فراموش کردم

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
آره عزيزم چرا نشه من خياطي و طراحي مجازي يادگرفتم

امیدوارم بشه ولی میترسم ساز رو بخرم بعد نشه 🥴 

تجربه نداشتم ولی فکرنکنم خوب باشه.چون تو حضوریش خیلی سخته بنظرم حالا چه برسه به آنلاین.من حضوری به س ...

شما چه سازی کلاس رفتی ؟ فکر کنم سنتور و ویالون و اینا حضوری هم سخت باشه چه برسه مجازی ولی این سازی که فرستادم فکر نکنم سخت باشه یه نگاه بنداز شما که تجربه داری 

شما چه سازی کلاس رفتی ؟ فکر کنم سنتور و ویالون و اینا حضوری هم سخت باشه چه برسه مجازی ولی این سازی ک ...

من یه مدت خیلی کوتاه کلاس سه تار میرفتم.ساز سختی نبود.ولی اصلا مربی خوبی نداشتم.این لینکی که شما فرستادید فکر کنم داخل اینستاگرام هستش که بالا نمیاد

من یه مدت خیلی کوتاه کلاس سه تار میرفتم.ساز سختی نبود.ولی اصلا مربی خوبی نداشتم.این لینکی که شما فرس ...

آخ خدا نکنه استاد خوب نباشه قشنگ آدمو زده می‌کنه از اون چیزی که علاقه داشتی بهش

آخ خدا نکنه استاد خوب نباشه قشنگ آدمو زده می‌کنه از اون چیزی که علاقه داشتی بهش

واقعا اگر استاد خوب نباشه خیلی بد میشه.مربی که من داشتم وسط کلاس کرم میزد پیام میداد غذا میخورد همه کار میکرد😐

قیمت سازش چنده؟

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴
قیمت سازش چنده؟

قیمتاش مختلفه توی دیجی محدوده قیمتش از یه تومن هست سه تومنی هم هست من یه سرچ کوچیک زدم دیدم قیمتا رو 

من تفاوت هاشونو نمی‌دونم موقع خرید باید بیشتر بررسی کنم میگن بعضیا ترک میخورن اگر جنسشون خوب نباشه یا باید روغن کاری کنی و این صحبتا 

شما هم عاشقش شدی ؟ دیوانه کننده ست صداش 😍😍😍😍😍

قیمتاش مختلفه توی دیجی محدوده قیمتش از یه تومن هست سه تومنی هم هست من یه سرچ کوچیک زدم دیدم قیمتا رو ...

اره  

من خنده زنم بر دل   دل خنده زند بر من اینجاست که میخندد دیوانه به دیوانه  🍇چون تو با بد بد کنی پس فرق چیست  🍇برای حاجتم صلوات بفرستین🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏کاربری دو نفره س هی نگین تاپیکا تناقض داره🥴