2777
2789
عنوان

اولین روز قرن و سالم با غم شروع شد

216 بازدید | 37 پست

خدا منو افریده واسه غصه خوردن

چرا کسی ک سهمم نیستو اورد تو زندگیم

من ک بهش بارها گفتم من دیگه طاقتشو ندارم، کسی ک سهم من نیس نیار تو زندگیم

خستم ازین زندگی ک بخاطر ی تفاوت مذهب الکی باید حال هر دومون بد باشه😔

کاش دنیا واسم همینجا تموم بشه

دعا کنین یا معجزه بشه و بهم برسیم 

یا من زندگیم دیگه تموم بشه

هیچ خوشی ای ندارم دیگه

منم😢

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده عزیزم؟

گل پسرم نمیدونی چه حالی دارم وقتی هرروز رو میریم جلوتر.نمیدونی چطوری روزا رو میشمارم.من و داداشی و بابایی خیلی دوست داریم ببینیمت.داداشی هرروز میاد شکمم رو بوس میکنه میگه برا داداشیم.😍خیلی دوستت داریم عزیزدل مامانی😘😘.امروز ۱۰تیر ۱۴۰۰ هست.عاشقتم گل پسرم.😍😘😘😍زایمان کردم.تیکر تولد یک سالگی گل پسرمه.😍😘

پسرا ارزش مردن ندارن

زندگیم خلاصه میشه تو چشمای آبیش🤩🤩غرق شدن تو دریای چشماش خود آرامشه😊😊☺خدایا ازت یه معجزه میخوام اگه هستی زندگیمو بساز🙃🙃ایشالله قدم زدن با دخترخوشگلم کنار سواحل آنتالیا که با چشاش درشت آبیش با لبخند قشنگش با چال روی لپاش با موهای فرفریش نفسه مامانشه دست تو دست بابای خوشتیپ ایتالیاییش ☺☺و یه زندگی پراز عشق و آرامش تو آلمان برلین😁رفتن با عشقم به پاریس کنار برج ایفل انداختن کلی عکس عاشقانه 💞💞خدا جونم یا عشقمو بهم برگردون💔 یا که از اون پسرای جذاب ایتالیایی سرراهم قرار بده هر کدوم که راحتتری😼
بخاطر ی تفاوت مذهب مجبورم از عشقم جدا بشم😭😭😭

خدابزرگه غصه نخور

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین
دعامیکنم خدایه کم درک وفهمت بده بفهمی پسراارزش مردن ندارن

اون تنها نیس

هیچ امیدی دیگع ب زندگی ندارم

کارم تعطیل شد

مشکلات خانوادگی دارم😔

این تنها دلخوشیم بود

دیگه بریدم

پسرا ارزش این چیزا رو ندارن

منم دیروز اینچوری بودم کلی غم داشتم امروزم کلا خواب بودم تازه پاشدم دارم میرم دوباره بخوابم

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
پسرا ارزش این چیزا رو ندارن منم دیروز اینچوری بودم کلی غم داشتم امروزم کلا خواب بودم تازه پاشدم دار ...

منم از صب جلو بخاری ام همش تب و لرز میکنم😭

این تنها دلخوشیم بود ک با همه فرق داش

بدونش هیچ امیدی ندارم ب زندگی 

منم از صب جلو بخاری ام همش تب و لرز میکنم😭 این تنها دلخوشیم بود ک با همه فرق داش بدونش هیچ امیدی ...

باهاش تموم کردی

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین