2777
2789
عنوان

مگه ميشه بچه اي كلا سير نشه؟!!

157 بازدید | 19 پست

دختر ما الان ٤٧ روزشه، هفته پيش بردم دكتر گفت وزنش خيلي كمه و گرسنه ست و... قرار شد شيرخشك كمكي بدم، گفتم همش وصله به سينه منو خواب نداره و... گفت چون گرسنه ست اينجوريه

حالا از ٤ شنبه دارم شيرخشكم ميدم ولي بازم خواب نداره و تو بيداريشم مدام ميخواد شير بخوره، حالا چه شير خودم چه خشك! موندم چرا اين بچه سيرموني نداره؟! 😫 مگه ميشه اخه؟!

كسي تجربه مشابه نداشته منو كمك كنه؟! 😓😣

احتمالا شیرت سبکه و کمه واسه اونه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

نوش جونش

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والله نمیدونم شاید شیرتون کم چربه 

نام فرزندم را علی گذاشتم تا زیر سایه حضرت علی بزرگ بشه و نگهدارش حضرت علی باش برای موفقیت و خدشبختی و پاکدامن بودن پسرم صلوات بفرستید تا فرزندی صالح و خلفی بشه برام آینده درخشانی داسته باشه و باعث افتخارم و سربلندیم بشه... خدایا خیر و دنیا و اخرت رو نصیب من و فرزندانم بکن. ..  خدایا فرزندانم رو خادم اهل بیت قرار بده و سفره نشین امام حسین قرار بده در خونه امام حسین بزرگ بشه جون بگیره جوان بشه و پیر بشه زندگیش با قرآن نماز خودت واهل بیت مانوس بشه ... خدایا من از تو  معجزه میخاهم  معجزه بزرگی در حد خدا بودنت معجزه ای ک  اشک شوقم از معجزه ات جاری بشه تو خودت بهتر میدانی اللهی امین... عاشقتم خدا نگهدارم باش... مرسی ک بهم ی پسر زیبا و شیرینی عطا کردی اگه میشه ی دختر زیبا و شیرینی هم نصیبم کن تا جنسمون جور بشه... خدایا هرچی دارم از وجود رحمت خودت هست هیچوقت مرا ب حال خودم وامگذار حتی ب اندازه پلک برهم زدن... خدایا منو خانوده ام رو پیش دوست دشمن شرمنده نکن... خدایا هیچکس رو شرمنده بچه و مهمون نکن خدا دلها مارو هدایت کن وبعداز هدایت گمراه نکن ک تو ارحمن ارحمین... خدایا منو از این خونه نجات بده لطفا برای صاحب خونه شدنم صلوات بفرستید زندگی باجاری و مادرشوهر خیلی سخته خیلی... لطفا برای بردارم و زندگیش دعا کنید تا بزودی صاحبخونه بشه تا زن بچش خوشبخت بشن 

این قضبه برا من برعکسه همیشه میگم مگه میشه بچه ای اصلا گرسنه نشه؟؟؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

خواهر منم اینطوری بود

ما تشخیص دادیم شیرش رقیق هست

مصرف مواد معذی اجیل و عذای چربتو زیاد کن تا حد ممکن

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

نمیدونم والا. من خودم شیرم زیاد بود پسرم نوزادیش هر ۳ ساعت خواب ۴۵ دقیقه شیر میخورد که ریفلاکس شدید گرفت و دکتر گفت هر ۱ ساعت ۵ دقیقه شیرش بده. همونم باعث شد پسرم با ولع بیشتری میک بزنه و فکش قوی شد الآن که ۳ سال و نیمشه همچنان حرص خوردن داره.

زیاد نخوره دردسر بشه.

دکتر نگفت روزی چند سی سی بخوره؟

پسر داییم اینجوری بود از نوزادی 

الان ۵ سالشه  اصلاااا سیرمونی نداره  همش فکش در حال جنبیدنه

مامانش کلافه شده😅

خونه خودشون‌ همش سرش تو یخچاله 

مهمونی هم همیره  پیشینه کنار ظرف میوه و شیرینی و آجیل همشو میخوره  بعد غذای صاحب خونه رو میخوره  بعد میره سراغ یخچالشون😅

خونه ما میاد آخرش که میخواد بره میگه واسم غذا درست کن . منم سیب زمینی سرخ کرده یا ناگتی چیزی که آماده باشه درست میکنم واسش 

بعد تا بخوان برسن خونه خودشون هم  تو ماشین گریه میکنه میگه  خوراکی میخوام .وسط راه میبرنش مغازه خوراکی میخره

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘

عزیزم شاید شیر خشک که میدی پودرش رو کم می ریزی من تو ۸۰ میل ۲ پیمانه و نصفی میریزم 

پسر منم ۴۰ روزش هست من در طول روز یه دفعه غروب یه دفعه هم ساعت ۲ شب بهش شیر خشک میدم بقیه ساعتها شیر خودم رو میدم 

شیرخشک نان ۱ میدم

شیر خودت رو هم بدوش هر دفعه، دلستر انگور قرمز بخور شیر رو زیاد میکنه، شیر بخور خودت، سیب زمینی آب پز، سوپ و چای زیاد بخور آبگوشت بخور کپسول شیر افزا اینا رو بخور عزیزم

الان دارم شير خشكم ميدم ديگه ولي باز مثل قبله

خب چند وقت بگذره اوکی میشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔