2789
عنوان

وسواس

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 27 پست
مثلا اگ لباس بشورم کسی نباید بهش دست بزنه تا خشک بشه جمع کنم😞اگ کسی دس زد دیوونه میشم

😂😂😂 منم همینجوری بودم در حد وحشتناک یک زمانی البته علت داشت ولی الان کمتر شده چون رفته رو چیزای دیگه مثل همون اقا سوسکه 

الان احساس میکنم اون چیزی نبوده درمقابل این 

پیشنهاد دوستی بده الان فرصت ندارم باهات صحبت کنم هر وقت فرصت کردم باهات حرف می زنم

باشه عزیزم ممنون،فقط زودتر بیا

نامه ای ب خودم:الان دیگه فقط تو رو دارم مراقبم باش😞😞

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب سوسک رو ب چ چیزیش حساسی

اگه یه جایی راه بره مخصوصا تو اشپزخونه ببینم تو کابینتا دیگه واویلاست احساس میکنم تمام اشپزخونه و ظرفا کثیف شده به هرجاش بخوام دست بزنم دستمو باید بشورم با صابون

فکر کن زندگیت تباه میشه

اگه یه جایی راه بره مخصوصا تو اشپزخونه ببینم تو کابینتا دیگه واویلاست احساس میکنم تمام اشپزخونه و ظر ...

خب نه من اصلا اینطور نیستم،خب شاید یه موقع رد بشه ک خابی،بعدم خب سوسک پاهاش از بند هم نازک تره کثیف نمیکنه ک

خب نه من اصلا اینطور نیستم،خب شاید یه موقع رد بشه ک خابی،بعدم خب سوسک پاهاش از بند هم نازک تره کثیف ...

فضولات داره یا از دهنش یه چیزی میریزه بیرون

من یه بار مستند دیدم ک سوسک کابینت خیلی کثیفه 

همینکه زیاد میشن هم واقعا بده

چند روز پیش هم تو اینترنت سرچ میکردم نوشته بود خیلی الودگی دارن، حالا اون بزرگاشو نمیدونم ازونام میترسم خیلی 

فضولات داره یا از دهنش یه چیزی میریزه بیرون من یه بار مستند دیدم ک سوسک کابینت خیلی کثیفه  هم ...

البته به خیلی چیزای دیگه هم وسواس بودم که الان چون این یکی شاخ شده اونا کمتر شده 😁

فضولات داره یا از دهنش یه چیزی میریزه بیرون من یه بار مستند دیدم ک سوسک کابینت خیلی کثیفه  هم ...

سم بزن ک اصلا نیان تو خونتون