2777
2789
عنوان

جاری و مادرشوهرم 😔

544 بازدید | 35 پست

جاریم زیادی رکه، میدونم نیت خاصی نداره ولی دائم بدیا رو میگه مثلا تاحالا ۱ سال و نیم ک از عقدم گذشته هنوز ک هنوزه بحث ارایش و ارایشگاه ک میشه همش بهم میگه خیلی بد ارایشت کرده بودن اصلا خوب نشده بودی و کلی با جزئیات در مورد بد بودن ارایش من صحبت میکنه.. خیلی خوبیا هم داره توی رفتارشا ولی خب عادت داره تا یچیزی رو میبینه اول بدی و نکته ی منفی ای ک میبینه رو میگه، همیشه هاااا، درمورد عکسای عقدمم کلی نکته ی منفی گفت بهم. میدونم اصلا حسود نبست ولی این حجم از انرژی منفی ک ازش دریافت میکنم حس خوبی بهم نمیده وگرنه با شخص خودش مشکلی ندارم و دیکه اینکه زیادی اعتماد ب نفس داره بر عکس من،با اینکه من ازش سرترم ولی خب چون همیشه خیلی با اعتماد ب نفس حرف میزنه مادر شوهرم حرفای اونو خیلی بیشتر از حرفای من قبول داره با اینکه اون یه مدرک مسخره از یه دانشگاه روستایی داره و بیکارم هست ولی من مدرک خیلی عالی توی دانشگاه خیلی تاپ دارم و حقوقم خوبه و پرستیژ اجتماعی خوبی دارم ولی ازبس با اعتماد ب نفس نظر میده خیلی نظراتش روی مادرشوهرم اثر میذاره چون مادر شوهرم همیشه نظراتش تحت تاثیر دیگران تغییر میکنه،مثلا اگر جاریم بگه فلان چیز زشته نظر مادرشوهدم ناخوداگاه تغییر میکته و میگه اره زشته یا اگر اون بگه اینکار بهتره نظر مادرشوهرم ناخودآگااااه عوض میشه و خیلی قبولش داره و اینطوری خیلی پیش میاد ک دوتامون نظر میدیم ولی چون مادرشوهرم خیلی تحت تاثیر اون هست، نظرش ب نظر اون تمایل پیدا میکنه و دوتاشون هم نظر میشن و منم بی اعتماد ب نفسم با اینکه خداروشکر همه چیز دارم ولی از بچگی روی اعتماد بنفسم کار تشده و از بچگی خجاالتی و بی اعتماد ب نفس و خود کم بین بودم و نمیتونم پیششون از نظراتم دفاع کنم و همیشه توی جمعشون استرس و ناراحتی دارم😔😔😔 نمیدونم چیکار کنم ک اعتماد بنفسم بالابره نزدیک ۱۰ جلسه هم پیش یکی از بهترین مشاور ها رفتم ولی تاثیر بسزایی نداشت😔😔

خیلی زیاده 😥

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد اینکه فبولش دارن کم کم باسیایت حداقل با شوهرت جوری رفتار کن که فرق کنه در مورد ایراایی ازت میگیرخ یکبار بش بگو من خودم راضی بودم از ارایشم دوسه بار گفتی متوجخ شدم نیاز نی هنو بگی دیگه😐

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

تا وقتی خودت خودت رو قبول نداری و به قول خودت بی اعتماد به نفسی از دیگرانم انتظاری نداشته باش

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
سعی کن زمینه نظر دادن براش فراهم نکنی

نظر در مورد خودم نمیگم، کلا مثلا مادر شوهرم میگه مریض شدم چه دارویی بخورم من اشناهای دکتر زیاد دارم و با تخصص بهش میگم فلان دارو، ولی جاریم میگه فلان دارو بیشتر ترغیب میشه اونی ک جاریم میگه رو بخوره، دست خودشم نیست ک بگم فرق میذاره و ...، نه. ففط زیادی قبولش داره

بنطرم چون بزرگتر سردی و گرمی بیشتر کشیده بخاطر همین مادر همسرت قبولش داره

حتی نظرای مسخره، اینکه اول شام بخوریم یا اول کیک تولد، اون‌میگه اول شام من میگم اول کیک، نظر مادرشوهرم با اینکه اول روی کیک بود عوض میشه و میگه اره راس میگه اول شام !!

نظر در مورد خودم نمیگم، کلا مثلا مادر شوهرم میگه مریض شدم چه دارویی بخورم من اشناهای دکتر زیاد دارم ...

شاید واقعا تجربه اش زیاده توام از تجربه اش استفاده کن اگر اینطوره 

جان جانانم💗💕

جاریت کپ مادر همسرمه اصلا دلم نمیخواد صداشو بشنوم فقط ایراد و نظر منفی میده

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

عزیزم .تو هم دانشگاهت تاپه هم شغلت هم حقوقت ...توهم قیافه بگیر بگو تو این اوضاع خداروشکر شاغلم و مفید واقع شدم تو جامعه .بگو اگه من شاغل نبووم زندگیمون شاید خیلی میلنگید اما الان خوبه ..هر وقتم جاریت چیزای منفی رو گفت بگو ادم نباید جنبه ی مفیه چیزیو نگاه کحه و همیشه باید همه چبو خوب ببینه و بگک چرا بیمه ی پر لیوانو نمیگی؟؟ تو میگی بقیه چیزاش خوبه ولی اینش بده از کچا معلوم از رو سیاستش نباشه؟ خودتو دست کم نگیر عشقم