2777
2789
عنوان

چطوری بی محلش کنم دیگه خسته شدم

408 بازدید | 20 پست

شوهرم دوس نداره اصلا خونه باشه دوس داره بره خونه مادرش و خواهر برادراش منم اگه برم همش باید درحال کار کردن باشم هروقت میریم شوهرم هی باید خرج کنه منم بشورم و بپزم و..اونا بشینن با شوهرم بگن بخندن

واقعا خسته شدم

به این نتیجه رسیدم‌که شوهرم بودن با ما رو دوس نداره 

بگین چطور بی محلش کنم

جوری نه جامون برعکس بشه اون بیاد سمت من

خواهش میکنم کمکم کنین😢

شرط چاقو مُرد

به مام بوگو

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه ندارم ولی اگه شوهر ایندم با من این کارو کنه دو روز خیلی مهربون میشم میپرم  هی میپرم بقلش وقتی احساسی شد بعدش میگم وقتی تو میری میدونی دلم چقدر میگیره حس میکنم خونه بی تکیه گاه میشه

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

سبریش میشن که الا و بلا باید بیاین اینجا خب من دوس دارم یه روزم خونه خودم باشم شوهرمم باشه 

میدونم عزیزم بااااید اونا بفهمن تو دلت میخواد کنار شوهرت بشینی  بقیه هم باااید کار کنن . شما دلت ب حال مادرشوهرت نسوزه ک تنهاس دخترش کمکش نمیکنن 

اگرم بهت گفتن مثلا بیا چای ببر یا برو غذا درست کن قشششنگ بگو دستپخت منو ک هزار بار خوردین حالا نپبت مثلا زهراس یکم باید از جاش پاشه دیگه داره چاق میشه از بس نشسته و خندیده . 

جوواب بده .یا مثلا اگه دفعه های اول روت نمیشه بهانه بیار مثلا بگو شرمنده من پریودم خیلییی دلدردم . بگین دخترتون پاشه درست کنه یکبارم دستپخت ایشونو بخوریم 

چیزی ک باعث از دست دادن ارامشت بشه ....« زیادی گرونه » رهاش کن 
من تجربه ندارم ولی اگه شوهر ایندم با من این کارو کنه دو روز خیلی مهربون میشم میپرم  هی میپرم بق ...

اینا همممممش تو رماناس چرتهههه عشقم ب این چیزا دل خوش نکن 

بخوان ی کاری رو بکنن همون لحظه میگن باشه ولی بعد دوباره همین آش و همین کاسه اس

اینا همممممش تو رماناس چرتهههه عشقم ب این چیزا دل خوش نکن  بخوان ی کاری رو بکنن همون لحظه میگن ...

من تجربه ی شوهر ندارم متاسفانه😔

ولی رو دوس پسر این جور حرف زدن و مهربونیا جواب داده

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

من تجربه ی شوهر ندارم متاسفانه😔  ولی رو دوس پسر این جور حرف زدن و مهربونیا جواب داده

دوس پسرو ک اصلا با شوهر مقایسه نکن 

دوس پسر در برابر شوهر فرشته اس 

مردا خرشون ک از پل بگذره دیدنی میشن .😑