2777
2789

بگو نی نیم سالمه؟؟

جنسیتش چیه

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
منم میشه بگی اون چیزی که میخوام به دست میارم نشونش چیه؟

اره اگر تلاش کنی نشونش یک گل یا گلدون یا یک موجود زنده است که تو این هفته هدیه میگیری یا به دستت میرسه

یک دونه صلوات واسه همه ی دلتنگا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگیره دختره یک دونه است حالا بگو داییم میدونه چیزی و که گفته یا از خودش در آورده(در رابطه با موضوع ...

واسه منم میشه بگی 

چرا یه مدت غیبش زده؟ 

برمیگرده و امکان داره ببینمش تو این هفته؟ 

واسه منم میشه بگی  چرا یه مدت غیبش زده؟  برمیگرده و امکان داره ببینمش تو این هفته؟

با دوستاش یا آدم های جدیدی سرش گرمه برمیگرده ولی نه تو این هفته تا آخر ماه

سپیده عزیز نسبت به اسمت آلرژی دارم اخه کسی که دوستش داشتم عاشق یکی بود به این اسم نمیدونم حسی بهت ند ...

تو رو خدا واسه منم بگو دخترم کی کولیک و رفلاکسش خوب میشه سه ما و نیمشه خسته شدم

وا چرا برا منو نمیگی 

نی نیم جنسیتش چیع سالمه 

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
تو رو خدا واسه منم بگو دخترم کی کولیک و رفلاکسش خوب میشه سه ما و نیمشه خسته شدم

تا یکی دو ماه دیگه بر طرف میشه 

اگر شیر خودتون و میدین لطفا کمی گرمی جات بیشتری مصرف کنین و اگر شیر خشک میخوره حتما بعد از امتحان کردن شیر خشک های مخصوص خیلی کم به اندازه ی یک عدس یا ماش توی آبش نبات بندازین

مرسیییی عزیزم

میشه اینم بگی ک حسش درست بود یا نه؟ 

و سه نفر دیگه تو ذهنمن قصدشون از کاری ک کردن چی بوده؟ 

مرسییی بازم

مرسیییی عزیزم میشه اینم بگی ک حسش درست بود یا نه؟   و سه نفر دیگه تو ذهنمن قصدشون از کار ...

خیلی مبهمه نمیتونم بگم یا دونه دونه بگو و یکم بیشتر توضیح بده