شوهرم علائم مشکوک به کرونا داشت تستش مثبت بود الان تو خونه تنها قرنطینه س خودم امروز تست دادم مثبت بودم ولی هیچ علائمی ندترم بنظرتون نوزاد ۵ ماهم کرونا گرفته؟
تو اطرافتون نوزاد کرونایی چجوری بوده؟جیگرم کبابه براش چیکار کنم بچمم هیچ علائمی نداره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بحث فرهنگ دلخواهیی نیس ! بحث الان جونه شرایط عادی نیست! بچه ها هی باید چکاپ شن و مرض دکتر و بیمارستا ...
و ب ما ربطی نداره😉بچه خودشونه. خودشون میدونن. اینم بحث فرهنگی و تربیتی هم نیست ک بگیم در اینده فرهنگی بچه های دیگرانم اثر داره.هرکسی زندکی خودش داره تا از جواتب مختلفش اگاه نیستیم نظد ندیم بهتره🌹
من مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞
بازم میگم ۱۰۰ درصد به من مربوط نیست ولی خب اوضاع واقعا خطریه برای بچه دار شدن چون بچه هی چکاپ میخواد
میدونم عزیزم من خودم قصدبارداری دوباره داشتم ولی بخاطرکرونا فعلا نمیخوام . وای خب این خانم بچشون ۵ماهشه بارداریشون دگه قبل کرونابوده بعداینکه بهتره راهنماییش کنییم نه اینکه سرزنش کنیم
اولن ک اشتباه کردی شوهرتونو تنها گذاشتین دومن اشکال نداره مثبت شدی احتمالا خفیف گرفتی سوما اگه نوزادت هم مثبته غصه نخور فقط بهش شیر بده منم نوزادم ۱ ماهه بود گرفت خداروشکر خوب شد فقط دو روز یکم بی تابی میکرد اصلا نگران نبا ش برو پیش شوهرت مرتب آب میوه طبیعی مخصوصا هویج وسیب بخور با سوپ زود خوب میشی عزیزم🌷❤😍
خداوندا پناه فرزندم باش،جهان تاریکی محض است ؛میترسم کنارش باش تویی یکتا ،تو بی همتا ،تو درسختی پناهش باش...
خداروشکر.خداکنه بچم نگیره از صب تا حالا دارم دیوونه میشم دلم نمیاد ازش تست هم بگیرن
نه عزیزم ماهم گرفتیم بچم چیزیش نشد ولی خب ناقل بودچون به مامانم انتقال داد. منم مثل شماشب تاصبح بالاسرش مینشستم اشک میریختم تب سنج هم بدستم منتظربودم تب کنه