2777
2789

من شوهرم ۲ روز دیگه میاد پیشم ‌اما بعد از سال تحویل رفتیم خونه مادربزرگم که ۱۰ قدم با ما فاصله داره  . عموم  اینا بودم زودی داشتن میرفتن سرخاک و بیرون عید دیدنی . یکی دیگه از همسایه هامون که فامیلمون میشه اونم اومده بود بعد داشتن میرفتن بیرون و بازم یکی دیگه . ما هم عادت کردیم همه ساله بریم اونجا جایی نریم بعدش چون ماشین نداریم . (داریم اما چندساله خرابه بابای منم درست نمیکنه اونو که لااقل با اون بریم بیرون *) الانم مثل روز اول عید هیچ کجا نرفتیم 😐😔😔😔😔😔😔😔

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط یه سر زدم مادر شوهر خلاص🤔

الانم بیکارم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

خب امسال مگه بقیه عید دیدنی میرن؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
خب امسال مگه بقیه عید دیدنی میرن؟

یه سرخاک و خونه بزرگترا که باید رفت ‌ . یا لااقل ماشین داشتیم مرفتیم جنگل یکم دور میزدیم 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
فعلا روز اول عیده که

نمیدونم خدا بقیه روز هار. بریم . شوهرم بیاد میگه بریم خونه مامانش😑😑😑از شهرشون بدم میاد دوست دارم نرم  ای خدا یه چیز بشه من امسال نرم 

یه سرخاک و خونه بزرگترا که باید رفت ‌ . یا لااقل ماشین داشتیم مرفتیم جنگل یکم دور میزدیم 

ما که خونه بزرگترا هم نمیریم،همونا براشون کرونا خطرناکتره که

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
منم با دوتا بچه هام خونه ام اقا هم سر کار تشریف دارن دیروز هم رفت تازه منم دق کردم روز اول عید تنها ...

چقدر سخت . نمیتونستی اسنپ بگیری بری ؟

باز‌من لااقل پدر مادرم پیشم هستن خب جایی نمیریم اما چه کنیم باید حرص خورد وساخت 

اجازه نمیده اگه برم بعدش جنگ میشه عزیز

دیشب عمم خونه ما بود . یه چیزایی من دیدم داشتم دیوونه میشدم .

گوش بچه ۶ ماه جرم بسته همش  خارش میکنه عمه هام جمع شدن بچه رو بردن دکتر و دارو خریدن براش. بهش گفتم ۳ روز دیگه ببرش واسه  ساکشن . بعد سه روز بعدش شوهرش بهش پول نداده که ببرتش دکتر گفت نیاز نیست خرج اضافست . الان از اون وقع یه ماه نیم میگذره بچه بدتر شده ‌