2777
2789
عنوان

درمان تیک

602 بازدید | 41 پست

سلام بچها توروخدا هرکسی میدونه بگه 

تو سایتا نوشتس باید بی توجهی کرد نسبت به تیک ولی اون مال بچهاست 

اطرافیانمون تیک داشته باشن باید چیکار کنیم؟شوهرم تیک داره خیلی بدتر شده نمیدونم به روش بیارم یا نه خودمم روم نمیشه نمیدونم چجوری بگم 

حس میکنم بگم شاید خودش بفهمه بتونه کنترل کنه تورو خدا بهم کمک کنین 

خُـــدٰا ازْ هَــرْ چیـــزی کِه قَرارِه بٰاهٰاش روبِـرو شی بُــزُرگْتَــرِه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تیکش چیه عزیزم

مثلا هی دستشو ب اینور اونور میزنه یا گردنشو میچرخونه شونشو میندازه بالا خیلی شدید شد خودمم دیگ از استرس خسته شدم دیگه همه دوروبریا متوجه میشن خیلی اعصابم خورده

تیکش چیه یکی از فامیلا داره سه ساله خوب نشده بچه هاشم تیک شدن

وای نگو تورو خدا

نگو بهش فعلا

ببین راهکار طب سنتی چی هست

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

بچها اگه میتونین کمکم کنین واقعا نمیدونم چجوری به روش بیارم تا الان صبر کردم بی توجهی کردم گفتم خوب میشه بدتر شد هیچکاری از دستم بر نمیاد😭😭😭

نگو بهش فعلا ببین راهکار طب سنتی چی هست

یسری دمنوش هست ب نظرتون جواب میده؟؟؟؟

یسری دمنوش هست ب نظرتون جواب میده؟؟؟؟

نمیدونم یه مدت بی سروصدا حتما امتحان کن اگه نشد ببرش دکتر سعی کن این مدت استرسشو کم کنی ببین تاثیرداره

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
نمیدونم یه مدت بی سروصدا حتما امتحان کن اگه نشد ببرش دکتر سعی کن این مدت استرسشو کم کنی ببین تاثیردا ...

اخه نمیدونم چطوری بهش بگم ک بخوام دکتر ببرمش اصلا روم نمیشه 

ببرش دکتر

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜