2777
2789

سلام خانما من ۶ماهه زایمان کردم دو دوره پریود شدم دیگه نشدم و دوهفته پیش یه رابطه بدون جلوگیری خیلی ناخواسته داشتیم الان چندروزه هرچی میخورم خیلی دلدرد میشم زیرشکممه و فوق العاده گرممه و امروز هم هی زیرشکمم متقبض میشه امشب هم تست زدم منفی بود و میخوام بدونم ایا بااینکه پریود نمیشم‌ امکان بارداری هس؟و تستی که زدم اگه بوده نشون میداده یا امکان داره نشون نده؟و شما علائم هاتون قبل ازاینکه بفهمید باردارید چی بوده؟؟؟

چند روز بعد رابطه تست زدی؟بعد حداقل ۱۳.۱۴روز مشخص میشه

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امکان بارداری توی دوران شیر دهی کمه ولی هست اگه بی بی چک زدی و منفی بوده احتمالا باردار نیستی و نگران نباش ولی دو سه هفته دیگه دوباره یه بی بی چک دیگه هم بزن

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
یعنی تو شیردهی باوجود پریود نشدن امکان بارداری هس؟؟

من شدم چون تجربه نداشتم در دوران شیردهی احتمال تخمک گذاری خیلی زیاده 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
میگن که زیاده نمیدونم والا گیج شدم

نه نگران نباش تو شیر دهی کمه فقط چون پری نا منظم پیشگیری طبیعیبیشتر وقتا  با شکست مواجه میشه 

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
چندماهش بود بچتون که باردار شدین؟؟

یک سال سه ماه بود منم دو ماه پریود شدم دیگه نشدم بعد گفتم بخاطر شیردادن هست بعد که تست دادم مثبت شد 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜