2777
2789

مادرشوهری ک هی بخوادحرص شمارودربیاره چجوری رفتارمیکنید تا دیگ اینکارشوتکرارنکنه یا اگرم تکرار میکنه بفهمه ک براشمامهم نیس لطفا بگیدچیکارمیکنید منم همونکاروکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه راهارو رفتم آدم نشد ک نشد باورت نمیشه اگه بگم سالی یک بار میبینمش ولی بازم با تیکه های الکی و حرفای الکی میخاد ناراحتم کنه... 

اینجاست ک میگن 

ذات بدنیکو نگردد چون ک بنیادش بد است

اصلا دلم نمیخاد ببینمش چون وقتی منو میبینه انگار عزرائیل دیده😒

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

من یکاری کردم که طرف حسابش پسر خودش باشه.

الان میدونه که شوهرم پشتمه و اگه حرفی پیش بیاد بهش میگه دیگه خیلی دوسم داره نسبت به قبل

البته اینم بگم که به نیت خوب من پی برده و میدونه خیلی صاف و ساده ام

جاری من ک زرنگ بود اوایل هی خودشیرینی کرد وقتی دوتا بچه آورد شوهرش تومشتش شد اونوقت حال مادرشوهرش گرفت .ولی درکل اگ اذیت کرد سکوت تلخ کنی بهتره بستگی ب مادرشوهرت ومیزان حمایت شوهرت داره

فقط لبخند بزن ب حرفاش ویا محل نده بخوای جواب بدی بدتر میکنه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
همه راهارو رفتم آدم نشد ک نشد باورت نمیشه اگه بگم سالی یک بار میبینمش ولی بازم با تیکه های الکی و حر ...

من امشب بعد۳سال جنگ ودعوا باخودم عهدکردم ک‌ نیام باشوهرم جنگ ودعوا کنم ازاونورم گفتم عیدمونوخراب نکنم اون ازدستی اینکارارو‌بامن میکنه‌منم سرشوهرم خالی میکنم اما امشب رفتیم خونشون اصن دعوا راه ننداختم 

من امشب بعد۳سال جنگ ودعوا باخودم عهدکردم ک‌ نیام باشوهرم جنگ ودعوا کنم ازاونورم گفتم عیدمونوخراب نکن ...

آره بابا اون ک عمرشو کرده... تو با حرص خوردن عمرتو هدر نده گلم... اسمش روشه مادرشوهر... بیخیالی طی کن... من فقط اگه تو جمع خرابم کنه جوابشو میدم تنها باشیم جدیدا برام مهم نیست

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
آره بابا اون ک عمرشو کرده... تو با حرص خوردن عمرتو هدر نده گلم... اسمش روشه مادرشوهر... بیخیالی طی ک ...

هی میچسبه ب شوهرم حرص منو‌دربیاره میخوام‌خفش کنم دلم میخواد بهش بگم بابا من‌ن هووتم ن رقیب عشقیت بیخیال بابا