یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
جاری من ک زرنگ بود اوایل هی خودشیرینی کرد وقتی دوتا بچه آورد شوهرش تومشتش شد اونوقت حال مادرشوهرش گرفت .ولی درکل اگ اذیت کرد سکوت تلخ کنی بهتره بستگی ب مادرشوهرت ومیزان حمایت شوهرت داره
فقط لبخند بزن ب حرفاش ویا محل نده بخوای جواب بدی بدتر میکنه
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
من امشب بعد۳سال جنگ ودعوا باخودم عهدکردم ک نیام باشوهرم جنگ ودعوا کنم ازاونورم گفتم عیدمونوخراب نکن ...
آره بابا اون ک عمرشو کرده... تو با حرص خوردن عمرتو هدر نده گلم... اسمش روشه مادرشوهر... بیخیالی طی کن... من فقط اگه تو جمع خرابم کنه جوابشو میدم تنها باشیم جدیدا برام مهم نیست
زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️