2777
2789
عنوان

زجه های امشبم از کتک تا بیمارستان..

1365 بازدید | 52 پست

وقتی اینو مینویسم با دستی که با ضربه های کمربند سیاه شدنو باد کردن توسط پدر بی رحمم

مادربزرگ پدربزرگم واس پسرعمو هام کم نزاشتن ولی چون ما دختریم چن ساله هزارتومنم کف دستمون نزاشتن دیروز واس کوچیکه یه گوشی خریدن با اینکه مارم ادم حساب نکردن 

هی بحث بود همه نوه هاش اعتراض کردنو رفتن سر مادربزرگم دعوا منو خاهرمم که از دنیا بدتر

بعد بابام اومد خونه گفت گوشیه رو فروختن ۳۰۰ هم ضرر کردن سر گوشیه قبلش خاهرم زنگ زده بود مادربزرگم گفته بود شنیدم واس حسین پسرعموم ک کلاس سومه اینقد دادید گوشی حتما دارید عیدی نفری ۲۰۰بدید ب ماهم و امروز ما رفتیم پدربزرگم ده تومن داد ب من منم هزار تومن تو جیبم بود گذاشتم سر پوله گفتم بگیر بده ب اونا و دعوای بدی شد

و مادربزرگم عصرش زنگ زد بدش اومده بود خاهرم اونطور گفته ب مادرم گفت شماره دامادمون رو بده مادرم گفت کارت ب اون نباشه گفت ن تا بگم پدر خاهرمو دراره

مادرمم گفت تا منم پدر تورو درارم و مادربزرگم شرو کرد فحش زشت خیلی بد دادن ب خاله هام 

و شب ک بابام اومد گفت چرا گوشیو قط نکردیو ب مادرم اونطور گفتی ک اصلا پدرمم پشت مارو نداره همیشه خیتمونم میکنه جلو بقیه منم گفتم این زن بزرگیه خجالت نمیکشه حرف زشت میزنه از ما چ اننظاری داری دیدم گفت میام مث سری قبلی میزنمت بدترشا منم خندیدم رفت کمربندشو اورد چنتا زد بهم محکم از جام تکون نخوردم چون اینقد کتکم زده بود قبلا که میگفتن بزنه فقط بره پوستم کلفت شده بود غرورم نزاشت بگم نزن گفتم بزنع بعدا پشیمون میشه 

مامانم اومد جلو گف نزن طوری مامانمو میزد از جلو چشام داشتم دیونه میشدم جیغ میزدم داد میزدم مامانمو هل میدادم بره منو بزنه 

بقیشم میگم پایین

واای😲😲😲😲

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

مامانمو خیلی زد با گل کمربند اون اهنش منم میزد ولی مامانم  نمیزاشت تا اینکه مامانم از زیر دستش رفت اتاق بابام دنبالش میرفتو میزد من داشتم دیونه میشدم باز جیغ میزدم جلو در اتاقم وقتی مامانمد میزد یاخدا دستش بشکنه دارم گریه میکنم تایپ میکنم 

بعدش من در پزیرایی باز کردم از پله ها رفتم پایین در اتاقم کنار در پزیراییع خودمو انداختم بیرون با پای برهنه تیشرت تنم بود شلوار زدم ب کوچه فرار کردم سر لخت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😶😶😶😶

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

با پای برهنه تا خونه مادربزرگم بدو میکردمو گریه میکردم وقتی رسیدم ایفون زدم دیدم دیر باز کرد عصرشم باهاشون ک جنگم شد قول دادم دیگ نرم خونشون چون فرق بین نوه هاش میزاره

واقعا یه عیدی گرفتن ارزش این جنگ و دعوا  داشت؟؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن