2777
2789
به پسره گفتم گف خواهرم فقط یه نطر میده ،اما خواهرش زنگم زد گف وقتی میگم ن ینی نه ومن نمیذارم وصلت سر ...

پسره هی میگف صبرکن،من همه چیو درست میکنم،منم به دلیل مشکل مالی گردنبندمو فروختم وکارتموبراش فرستادم،بعداز گرفتن پول یکم باهام خوب بود ولی یه مدت سراینکه هی میگف خانوادم مخالفن من قهرکردم گفتم من براخونوادت سنگ تموم گداشتن چرا همش هی ازن گفتنشون میگی یه ماه رفتم تواین یه ماه خبری ازم نگرفت ،بعد ازیه ماه خودم پیامش دادم گف خونوادم هیچ جوره راضی نمیشن

به پسره گفتم گف خواهرم فقط یه نطر میده ،اما خواهرش زنگم زد گف وقتی میگم ن ینی نه ومن نمیذارم وصلت سر ...

وقتی از الان خواهرش اینقدر صریح داره تصمیم میگیره برای زندگی برادرش فردا هم همینجور براتون تصمیم میگیره.. و اونوقت تو در عذابی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوندم تاپیکتو...گریه کن تا آروم بشی. نمیخوام اینجا داستان زندگیمو بگم ولی التماست میکنم با عقلت تصمی ...

دگ نمیخوامش بخداهنوزم دوسش دارما ولی دارم پیاماشو میخونم ادم هرچقدرم عصبی باشه هرچقدرم دلتنگ باشه یجایی وایمیسه این خردم کرد گفتم عشقم درستش میکنم بعد سیزدم‌هموببینیم گف تو‌گوه میخوری هرچقدر خودمو نگه داشتم ارومش کنم میگف تو یه اشغالی یه ساله نیومدی ببینمت حالاهم گمشو اززندگیم اگه بادختر دگ‌دوس شده بودم الان کیف میکردم ن باتوی اشغال گمشوراحت زندگی کنم دگ‌خسته شدم بلاکش کردم کاش بتونم تحمل کنم سخته 

دگ نمیخوامش بخداهنوزم دوسش دارما ولی دارم پیاماشو میخونم ادم هرچقدرم عصبی باشه هرچقدرم دلتنگ باشه یج ...

من از احساس بینتون خبر ندارم و دوس ندارم فاز منفی بفرستم ک ولش کن و فلان...ولی بخاطر خودت، بخاطر سلامت روح و روانت تصمیم درست بگیر..فقط ب عقلت باید اجازه ی تصمیم بدی..