2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاق خاصی نیفتاد.

به امید پایتخت هفت که دوباره بترکونن✌

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

سارا نیکا بخاطر او فیلمی که تو استخر بودن ممنوع التصویر شده بودن 

پایختم مسخره بود اصلا نفهمیدم چی شد

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
همه میگن افتضاح ولی نمیگن چی شد

اتفاق خاصی نیفتاد آخه.بهتاش از تیم اروپاییش اخراج شد،ارسطو هم دوباره عاشق شد.بقیه ش حاشیه بود.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
گریم افتضاح فیلم‌نامه افتضاح بازی‌ها افتضاح لهجه‌ها افتضاح نمیساختن بهتر بود 

واقعا چرا لهجه هاشون بد شده بود... خودشون این همه مازنی حرف زده بودن قبلا. فک کنم هر قسمت رو کلا تو یک روز فیلم یرداری مرده بودن

[QUOTE=182065308]اتفاق خاصی نیفتاد آخه.بهتاش از تیم اروپاییش اخراج شد،ارسطو هم دوباره عاشق شد.بقیه ش ...

خواهش میکنم💛

واقعا بیخود بود   سارا نیکاهم بیچاره ها حذف شدن

من ک یک قسمت از کل پایتخت رو هم ندیدم. بجز ی وقتایی ک مهمونی بودیم یا وقتایی ک صداش از خونه همسایه میومد. ولی بنظرم بهترین قسمتش حذف اون دوتا بود. خوب شاخ شون رو شکستن😐😐