2777
2789
عنوان

عمل بینی کمککککککک

137 بازدید | 14 پست

خانوما میگم شماهم ببنیتون با چسب بهتره من اصلا هنوز انگار عادت نکردم به این بینی حس میکنپ بهم‌نمیاد و...۱۴فروردین میشه دوماه که عمل کردم به نظرتون کوچیکتر میشه .تغییر میکنه هرچی میدونید لطفا به من‌بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبین عزیزم پیش کدوم دکتر عمل کردینزاضی هستین الان اون فرم مناسب که خواستین درومده؟چندماهه دنبال دکترمناسبم تروخدا اگه کسی میدونه یا نمونه دیده بگه کار دکتر عرب زاده یا کناری چطوره

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

کناری عمل کردم خوبه کارش

مبارکتون باشه عزیزم طبیعی یا فانتزی؟هزینش چقد شد؟منم بین عرب زاده و کناری نمیدونم کدومو انتخاب کنم

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%