2777
2789

من

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوت نه پرو صد در صد عااالیههه

شاید منکر چیزی باشم اما دلیل ندارد آن را به لجن بکشم و یا حق اعتماد به آن را از دیگران سلب کنم ..٫٫خودتان را برای دیگران آرام آرام ورق بزنید چون اگر تمام شوید به سراغ دیگری میروند٫٫تا وقتی مثل یک چکش رفتار میکنید همه را به شکل میخ می‌بینید ..امام علی علیه‌السلام 🤍حالا که تا اینجا اومدی میشه ی صلوات بفرستی برا قبولیم ؟⁦✨😚⁩ریپ بزنید که منم براتون متقابلا بفرستم ✨💚
چی؟!

دارم نوت ۸ پرو

اوست خدای ناممکن ها و تو بر ممکن گریه میکنی؟💚 السلام علیک یا ابا عبدالله 💚السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا💚یه روز وقتی معجزه خدا رو دیدم میام تاپیک میزنم منم به حاجتم رسیدم 😭🥺دلداده یک دلبر❤️
دارم نوت ۸ پرو

خیلی راضیم 

فک کردم میگی کی دارع

😂

🤣🤣🤣

فک کردم میگع کی داره 

طبق گفته صاحب مغازه که گوشی خواهرم ازش خریدیم میگن مثل همه خودم نوت ۹خالی دارم راضی ام خواهرم نوت ۸پ ...

اهااا

ولی بچه ها دوربین نوت ۸پرو قشنگتر از نوت ۹پرو هست😑

اهااا ولی بچه ها دوربین نوت ۸پرو قشنگتر از نوت ۹پرو هست😑

اره ...نوت ۹پرو نداشتم اما گوشی خودم نوت ۹هست ضعیف تره باید تنظیمش کرد موقع عکس انداختن ولی نوت ۸پرو کیفیت دوربین خوب که چه عرض کنم عالی داره من برای میریم جایی عکس میندازم کمتر از مال خودم استفاده میکنم