2777
2789
عنوان

گند زدم با این نامزد کردنم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دوهفته پیش باهاش حرف زدم، گفت نه بخدا عاشقتم دیوونم نمیتونم بدون تو و این حرفا.. چند روز اوکی ش ...

کار میکنه؟

شاید درگیر کارشه

ولی سعی کن بترسونیش از نبودنت

بگو من نمیتونم با این رفتارات و کم توجهیت زندگی کنم

اگه مشکلی هست بگو رفعش کنیم اگه نه که ینی منو دوس نداری که محبت و علاقه خرج نمیکنی برام 

اگه دوسم نداری بگو از زندگیت برم بیرون

چند وقته باهاش هسی؟ من یکماه و نیم بودم از شدت بلاتکلیفی داشتم دیوونه میشدم

من ۳ ماهه.. اوایل واقعا اوکی بود.. همش از آینده و اینکه بدون من نمیتونه میگفت.. الانم آخرین بار صبح فقط کوتاهفت عشقم عیدت مبارک و همین😐 آخین باری که چت کردیم راجع به خودمون حرف زدیم ۴ روز پیش بود.. گفت دلم خیلی برات تنگ شده دوستت دارم.. اخه آدم کسیو که دوست داره مگه میشه روزی یه بار نتونه سراغشو بگیره؟ از اول عالی بودا.. الان داره تغییر میکنه

نمیدونم چکار کنم

دوستش دارم

میترسم با کسی دیگه باشه😔

کار میکنه؟ شاید درگیر کارشه ولی سعی کن بترسونیش از نبودنت بگو من نمیتونم با این رفتارات و کم توجه ...

کار نمیکنه فقط به پدرش توی کارای گلخونه کمک میکنه، فعلا درس میخونیم دوتامون درگیر دانشگاهیم برای همینم نشون شدیم فعلا.. نمیدونم درگیریش چقدره.. اخه مثل آدم نمیاد بگه درگیریش چقدره..

اصلا طبیعی نیست نامزدا 24 ری با همن دلتنگه همن نه اینکه سراغ نگیره یا مشکله روحی داره یا با کسه دیگه ...

بهش گفتم حس میکنم یه چیزایی رو.. گفت نه اصلا پای نفر سومی وسط نیست. تو فقط توی زندگیمی..

من ۳ ماهه.. اوایل واقعا اوکی بود.. همش از آینده و اینکه بدون من نمیتونه میگفت.. الانم آخرین بار صبح ...

هوف چقد شبیه اینیه که من باهاش بودم

اونم اویل اوکی بود 

ولی اون واقعا دوس داشتنشو با چیزای مختلف ثابت میکرد جوری که من مطمئن میشدم دوسم داره مثلا یه هفته اصلا درست چت نمیکرد بعد من دلخور میشدم و هزار جور فکر و خیال میکردم و مثل تو  به دوس داشتنش شک میکردم و میگفتم مگه میشه دوسم داشته باشه ولی یه هفتع درست باهام چت نکنه 

بعد بدون اینکه بهش بگم اون یه کاری میکرد که من باز مطمئن میشدم که دوسم داره

هوف چقد شبیه اینیه که من باهاش بودم اونم اویل اوکی بود  ولی اون واقعا دوس داشتنشو با چیزای مخ ...

دقیقاااا وای اینم کپی همینیه که میگی

اصلا درکش نمیکنم چشه

نمیدونم داره دیوانم میکنه

یه جورایی مدام ذهن من درگیر بود هی میگفتم این دوسم نداره من و نمیخواد بعد یه چیزی میشد میگفتم نهه م ...

الان در همون حالتم که شک کردم به علاقه اش، به خودش به همه چیزش.. بعد تا باهاش حرف میزنم شکایت میکنم بهش باز ابراز علاقه میکنه و چیزایی میگه که اصلا یادم میره شک کردم بهش ازش مطمئن میشم، گذاشته منو توی برزخ..