padegi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 584 عنوان فکر کنم گند زدم. واردا به تلگرام یه لحظه بیاین لطفا 120 بازدید | 7 پست خانما من دستم خورد روی گزینه تماس تصویری تلگرام طرف مقابل آنلاین نبود خیلی سریع قطعش کردم پیام میره براش که missed video call از طرف من داشته ؟؟؟ 😔😔 این صبر که من میکنم، افشردن جان است... 1399/12/30 | 15:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویاپوشالی عضویت: 1398/01/04 تعداد پست: 21414 اره میرهاگر معذبی پیام بده ببخشید دستم خوردستل نو مبارک
padegi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 584 اره میره وای 😕 مرسی این صبر که من میکنم، افشردن جان است...
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 17544 منم واسه یه ادم که باهاشرودربایستی بودم نمیدونم چطوردستم خوردشمارمو فرستادم😂😂 اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
padegi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 584 منم واسه یه ادم که باهاشرودربایستی بودم نمیدونم چطوردستم خوردشمارمو فرستادم😂😂 ای بابا 😂😂 این صبر که من میکنم، افشردن جان است...