2777
2789

مامانم سه روز قبل یه رنگ مو زد به موهاش، روز اول خوب بود 

دیروز پشت گوشش ورم داشت و پیشونیش قرمز شده بود 

بردمش درمانگاه دوتا آمپول زد ولی امروز صبح بهتر که نشده اطراف چشمش هم پف کرده، ☹️☹️😞 خطرناکه؟ 

بنظرتون خودش رفع میشه 

تاحالا اینجوری شده بودین 

و و omenim olsan♡dunyalar sizin:) اون مال من باشه تمام دنیا برای شما ❤️🌏💛🧡💗💓

دخترداییم الان چن روزه درگیر شده.... بعد سه روز  ورم صورتش و چشماش کمتر شد...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

مامان منم چند ساله  همینجوریه

حساسیت داره به رنگ مو به محض زدن سر و صورتش ورم میکنه و 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز ازش بگذره ورمش از بین میره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چند روز ازش بگذره ورمش از بین میره

خدا کنه 

اخه دیشب چشماش پف نداشت 

امروز صبح کاملا اطراف چشمش ورم کرده ☹️

بنظرتون دوباره ببرم آمپول حساسیت بزنه 

خب برای چی رنگ زد😟ببریدش پیش متخصص پوست گرچه تعطیله فک کنم🤦‍♀️

اره دیروز رفتم همه جا بسته بود، فقط درمانگاه باز بود 

خدا کنه  اخه دیشب چشماش پف نداشت  امروز صبح کاملا اطراف چشمش ورم کرده ☹️ بنظرتون دوباره ...

مامان من دوبار اینجوری شده بردیم درمونگاه امپول زد و داروهای حسایت بهش داده بود چند روز وزم داشت بعد خوب شد

فکر نکنم نیازی باشه دوباره بره دکتر

خب برای چی رنگ زد😟ببریدش پیش متخصص پوست گرچه تعطیله فک کنم🤦‍♀️

چن سالی بود رنگ نمیزد 

سه روز پیش دختر عمم گفت از این رنگ هندیا بزن به موهات 

اینا فرق داره و این حرفا 

آورد گذاشت سرش 

روز اول خوب بود از روز بعدش کم کم قرمز شد و ورم کرد 

چن سالی بود رنگ نمیزد  سه روز پیش دختر عمم گفت از این رنگ هندیا بزن به موهات  اینا فرق د ...

کسی ک حساسیت داره کلن نباید بذاره حالاهم ببریدش دکتر دارو میدن خوب میشه ایشالله 

کسی ک حساسیت داره کلن نباید بذاره حالاهم ببریدش دکتر دارو میدن خوب میشه ایشالله 

ممنون عزیزم، دیروز بردمش آمپول حساسیت زدن، خدا کنه خوب بشه خیلی وحشتناک شده صورتش دور چشمش 

انشاالله خوب میشه نترس عیدتم مبارک 🤠 

قربانت عزیزم 

سال نو شما هم مبارک 

انشالله سالی پر از برکت و شادی و تندرستی داشته باشی ♥️♥️