2777
2789
عنوان

شب عیدی با شوهرم قهرم

1745 بازدید | 70 پست

تا عصر خوب بودیم،اما سر اینکه وقتی تو ماشین بودیم،خیلی تند میرفت و همش بین ماشینا ویراژ میداد باهاش قهر کردم،اصلا جون منو بچم براش مهم نیست،یه بارم تصادف بدی کرد.اگر بخواد یکی ازش جلو بزنه سرعتشو زیاد میکنه.دیگه ازش بدم میاد ،سر خیلی از مسایل که اینم اضافه شد،دلم میخواد بهش بگم برو یکیو صیغه کن که دیگه با من کاری نداشته باشه،خیلی دلم میخواست عاشق شوهرم میبودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم پارسال قهر بودیم امسال فعلا خوب هستیم

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

برو اشتی کن بخاطر چ چیزایی قهر میکنین 

همینو میتونی بهش توضیح بدی ک اروم رانندگی کن 

با قهر مثلا چی درست میشه؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

عب نداره حالا چون فردا عیده برو بوسش کن آشتی کنین حیفع سال تحویل قهر باشین قدیمیا میگن سال تحویل هر طوری باشی تا آخر سال همونی نذار تقدیرت بشه تا پایان ۱۴۰۰همش قهر بدو برو آشتی کن بیا تاپیک بزن آشتی کردم همه کسایی که قهرنو به چالش آشتی با شوهر دعوت کن 

وا عزیزم خب یه تذکر میدادی و قهر و اینا دیگه واسه چی متاسفم که همیشه فکر میکنید با قهر و دعوا مشکل حل میشه 

آرامش در چشمانت 💔آرامش قبل از طوفان 💔با هر قدمت می پیچید 💔فریاد یلی در میدان 💔عاشق که شدی بی باکی 💔عشاق علی بی ترسند 💔از خاطره ات لرزانند 💔از اسم تو هم می‌ترسند 💔حاج قاسم 💔   
برو اشتی کن بخاطر چ چیزایی قهر میکنین  همینو میتونی بهش توضیح بدی ک اروم رانندگی کن  با ...

خیلی بهش گفتم از اول ازدواج اما الان فشارای زندگی اعصابمو ضعیف کرده صبرم کم شده،همه میگن تو خیلی صبوری 

بنظرم عاشق بودن یا نبودن می‌تونه از تلقین هم باشه 

از امشب هی دم به دقیقه به شوهرت بگو عاشقتم هی برو بوسش کن بغلش کن اسمشو صدا کن یهو بگو دوست دارم 

وقتی تنهایی به خوبیاش فکر کن عاشقش میشی