2777
2789
عنوان

دل گرفتگی نزدیک عید

87 بازدید | 9 پست

خانوما نمیدونم فقط من اینجورم با هست کسی مثل من که دم عید حالش گرفته بشه🥺 اصن کلا از عید خوشم نمیاد ولی به خودم قول دادم امسال این حسو نداشته باشم. ولی الان یهو دلم گرفت اصن🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا منو شوهرم داشتیم باهم میگفتیم عید و اصلا دوست نداریم من که ب شخصه اصلا خوشم نمیاد از عید

فکر کردم فقط من اینجورم و همه عاشق عید🤦🏻‍♀ حوصله خونه تکونی هم نداشتم.شما خونه تکونی کردید؟!

خودمم نمیدونم چمه 

تو فاز منفی نرو فکرتو مشغول کن فردا هم عین دیروز ی روز عادی آدم باید هرروز شاد باشه بقیه را شاد کنه این بنظرم عیده

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
فکر کردم فقط من اینجورم و همه عاشق عید🤦🏻‍♀ حوصله خونه تکونی هم نداشتم.شما خونه تکونی کردید؟!

نه من باردارم و اصلا نتوستم کار کنم من از بچگی خوشم نمیاد از عید ولی انشالله سال خوبی همه داشته باشن

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
نه من باردارم و اصلا نتوستم کار کنم من از بچگی خوشم نمیاد از عید ولی انشالله سال خوبی همه داشته باشن

منم همینطور. عزیزم ان شاالله سال خوبی برات باشه و همچنین برا همه