2777
2789

سلام!

سال نوی همه تون مبارک خوب تعطیلات عید رسید و همه اوقات فراغت دارن با توجه به اوضاع قرنطینه و اینکه بیشتر ما خونه نشین شدیم مطالعه کردن یه راه خیلی خوب واسه گذروندن این روزهاست ولی خوب با توجه به قیمت بالای کتاب خرید کتاب واسه خیلی هامون صرف اقتصادی نداره خوب یه راهی واسش هست دو تا برنامه هستن به اسم فیدیبو و کتابراه اگه این ها رو نصب کنید میتونید کتاب های صوتی یا فایل کتاب ها رو به قیمت خیلی خیلی مناسب بخرید حتی بعضی وقتا تخفیف های عالی میده و یه کتاب ممکنه زیر ده تومن واستون بشه و میتونید چند نفری از یه اکانت استفاده کنید مثلا من و مامانم و خواهرم یه اکانت داریم و من عکس لوگوشون ر میذارم اگه سوالی داشتین بپرسید و کتابی مد نظرتون بود پیشنهاد بدین 

پیشنهاد خود من قلعه حیوانات ، دختری که رهایش کردی،وقتی نیچه گریست و جز از کله

خودم قصد دارم کتاب 1984 رو واسه تعطیلات بخونم

کسی که جرات دست زدن به خار را ندارد هرگز نباید ارزوی داشتن گل سرخ را داشته باشد💕

بهترین و تحسین‌شده‌ترین کتاب‌ های سراسر این کره خاکی در انواع سبک های گوناگون گرد هم آمده اند تا برای کسانی که تمایل به خرید کتاب دارند دغدغه ای وجود نداشته باشد. کتاب های مورد نظرتون رو دایرکت کنید تا لینک خرید با تخفیف براتون ارسال بشه.

آدرس پیج جهت سفارش:

@ketab.nahal

آدرس سایت جهت سفارش:

https://www.iranketab.ir/c/02364a

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ی تاپیک نوشته بودی تو برو کلفتی زن داداشتو بکن همه قرار نیست شبیه تو باشن 

اومدم جواب بدم دیدم تاپیک قفل شده 

اولا ک روی مخاطب من تو نبودی 😁 

دوما من نگفتم بره کلفتی کنه گفتم خاله زنک بازی درنیاره 

سوما من زنداداش ندارم اگر داشتم مثه بعضیا اتیش بیار معرکه نبودم تو زندگیش 

اگر دخالت نکردن رو هم معنی کلفتی کردن میدونی ، پس برو همش سرت تو زندگی زنداداشت باشه  😁

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤