2777
2789
عنوان

کار در منزل

90 بازدید | 11 پست

بچه ها من دنبال ی کار میگردم ک تو خونه انجام بدم شماها ی کار خوب و مطمئن تو تهران سراغ دارین یا مثلا از این کارای تایپ چطوره؟؟درامدش خوبه ؟؟؟من واقعا ب پولش نیاز دارم پس اگه سراغ دارین لطفا معرفی کنید😢

شازده کوچولو گفت:آدما کجان؟توی بیابون آدم خیلی احساس تنهایی میکنه                                              مار گفت:کنار آدمام آدم احساس تنهایی میکنه

اره یه شرکت میشناسم چند وقت پیش تو اینستا  دیدم 

۶تا کار انجام میدی و هزینه در میاری 

کارا هم تو خونه با گوشی بود

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست کردن فینگر فود برای مجالس 

نشنیدم تا حالا چطوریه؟؟؟؟راحته...میشه یکم راجبش توضیح بدی عزیزم

شازده کوچولو گفت:آدما کجان؟توی بیابون آدم خیلی احساس تنهایی میکنه                                              مار گفت:کنار آدمام آدم احساس تنهایی میکنه
اره یه شرکت میشناسم چند وقت پیش تو اینستا  دیدم  ۶تا کار انجام میدی و هزینه در میاری  ...

میشه آیدی یا شمارشونو بدی🌹

غذاهای خاص یا مثلا سالاد و ... رو بعضی ها درست میکنن کوچیک بهش میگن فینگر فود یعنی اندازه غذا کوچیکه تو اینترنت بزن عکسش بیاد خودت می فهمی  البته فقط پیشنهاده

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
میشه آیدی یا شمارشونو بدی🌹

شماره نبود یادم نیست والا شرکت ایران الکترونیک تلگرام بزن. شاید بالا بیاره

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
غذاهای خاص یا مثلا سالاد و ... رو بعضی ها درست میکنن کوچیک بهش میگن فینگر فود یعنی اندازه غذا کوچیکه ...

اها ...ممنون 😘😍

شماره نبود یادم نیست والا شرکت ایران الکترونیک تلگرام بزن. شاید بالا بیاره

ممنون😙😍

خواهش گلم 😚😚

تا سایت کلیکی هست که بعد از عضویت در سایت با دیدن تبلیغات که هزینه خیلی کمی از بستتون رو مصرف میکنه حتی از نی نی سایت هم اقتصادی تره میتونید یه درامد کوچیک داشته باشید .مثلا اگه 20 دقیقه وقت بزاری مجموع هر سه تا سایت در ماه میشه 120هزار تومن تازه اگه سرعت نتتون خوب باشه 10دقیقه هم کافیه.

https://buxpin.com/?ref=Rozsefid 

"https://buxnext.com/?ref=Rozsefid 

"https://paybux.net/?ref=Ro

من خودم یک ماهه عضو شوم ۱۲۰هزارتومن برام واریز کردن

کار خاصی نمیخواد انجام بدی خیلی راحته روزی ۲۰دقیقه از وقتتو میگیره نتتم خیلی کم مصرف میشه برای یکی مثل من و تو که بیشتر واقعا تو خونه ایم خیلی خوبه