2777
2789
عنوان

توروخدا راهنمایی کنید اصلا اعتماد بنفس ندارم؛ راهکار عملی بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 27 پست
ببین ظاهرم بد نیست هیکلمو تحصیلات و خانوادمم خوبن  ولی نمیدونم چرا خودمو باور ندارم

واین یعنی بزرگترین اشتباه.توازهمه لحاظ کاملی ماشالله پس دلیلی نداره انقدخودتودست کم بگیری😁

۱۴۰۰/۱۰/۱۰💍💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند تا کتاب در این مورد بخون و مشاوره برو حتما، راجع به تیپ شخصیت مهر طلب دکتر هلاکویی تو نت سرچ کن و فایل صوتیش رو گوش کن، فایل صوتی تیپ های شخصیتی بهنام اوحدی هم تو نت سرچ کن گوش کن

عزیزم اول مشکل شما اینکه خودت، نفر اول زندگی خودت نیستی و خودت رو دوست نداری، چون خودت رو دوست نداری، انرژی هم که از خودت میدی، باعث میشی دیگران هم دوستت نداشته باشن، فکر میکنی دوست داشتنی نیستی، فکر میکنی به دیگران باید باج عاطفی بدی تا کنارت بمونن

عزیزم یه چیزایی مثل ازدواج قسمت و تقدیر هم هست، ولی بعضی آدمها میان تو زندگی آدم، شاید همیشه کنارمون نمونن، اما باعث میشن ما ضعف ها و ارزش های خودمون رو بفهمیم، و نقطه مرکز دنیای، دنیای خودمون باشیم، آدم با گذشت سالها بزرگ نمیشه، با همین تلنگرها بزرگ میشه

جز خدا و خودت، تو زندگی به هیچکس متکی نباش و رو کسی حساب نکن

سعی کن تو ذهنت واسه خودت ارزش بالایی در نظر بگیری  جملات مثبت رو تکرار کن

مرسی جوجه ی عزیز ممنونم از راهنماییت

ی سوال دارم ببین حدود دو هفته پیش یشب به دوست پسرم گفتم تو منو نمیخوای دوسم نداری واسم وقت نمیزاریو ازین قبیل حرفا اون بیجاره هی توضیح میداد و من بیشتر لج میکردم اخرم گفتم نمیخوام و موفق باشی و تمام

دو سه روزبعد بهش مسیج دادم زنگ زدم جواب نداد تا الان که دو هفته اس انگار ن انگار من بهش توضیح دادم گفتم دوست دارم ولی بازم جواب نداد

مرسی جوجه ی عزیز ممنونم از راهنماییت ی سوال دارم ببین حدود دو هفته پیش یشب به دوست پسرم گفتم تو منو ...

آخه 😇نمی دونم والا تو این زمینه و یه چیز رو می دونم اونم اینکه اگه واقعا عاشقت باشه تا آخر هفته نوشته میاد دنبالت 

مرسی جوجه ی عزیز ممنونم از راهنماییت ی سوال دارم ببین حدود دو هفته پیش یشب به دوست پسرم گفتم تو منو ...

یه چیز دیگه اگه هدفتون ازدواج اینا هست گاهی اوقات پیام معذرت خواهی خیلی موثر هست

25سالمه اون گفت اره حق با توعه من چجوری باهاش اشتی کنم

من 20 سالمه به نظرت می تونم بهت کمک کنم 

به نظرم اگه می بینیمش بهش کادو بده مثلا گل

اگه نمی بینی بهش پیام معذرت خواهر بده